Jason Momoa színező - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Maxim Kiadó színező
Jason Momoa színező

Jason Momoa színező

2020 Maxim Kiadó színező
Rövid leírás:
A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Jason Momoa színezőkönyv, melyben több mint 35 rajz várja, hogy életre keltsék. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerjétek meg jobban Khal Drogo és Aquaman megformálóját, és vigyétek haza a könyv egy példányát.

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Kiadó

Illusztrátor: Maurizio Campidelli

Műfaj: színezőkönyv

Terjedelem: 80 oldal

Fülszöveg:
Egy színező, amibe tuti belezúgsz!
Éld át minden vad vágyálmodat Jason Momoával! A Crush & Color: Jason Momoa egy csodálatos színező, mely maga az ábrándjaid gyűjteménye lesz. Mélyülj bele a több mint 35, teljesen egyedi, kézzel rajzolt képbe Jason Momoáról, a vízben, földön és a világ tetején egyaránt! Hajózzatok a naplementében, csodáld meg lenyűgöző erejét, miközben megmássza egy hatalmas szirt oldalát, és élvezd ki vele a meghitt pillanatok gyönyöreit a fantasztikus oldalakon! Színezd szebbé a napjaidat, miközben hagyod, hogy magával ragadjanak az ábrándok és a zabolátlan férfiasság forró megnyilvánulásai!
• Hagyd, hogy a több mint 35, csodás Jason Momoa-pillanat teljesen megigézzen!
• Lépj be a világba, melyben Jason Momoa a TE álmaid napja és csillaga!
https://olvas.hu/termekek/mx1552-crush-color-jason-momoa https://olvas.hu/termekek/mx1552-crush-color-jason-momoa


Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek Jason Momoát. Nem a színészt, hanem az amögött rejlő embert.
Minden állomáson találtok egy kérdést, két lehetséges válasszal, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a helyes válasz számát beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

08/18 Dreamworld
08/20 Könyv és más
08/22 Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review