Abbi Glines - Sosem elég - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Maxim Kiadó New Adult
Abbi Glines - Sosem elég

Abbi Glines - Sosem elég

2020 Maxim Kiadó New Adult
Rövid leírás:
A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Abbi Glines nagysikerű Rosemary Beach c. sorozatának második kötete, a Sosem elég. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja, miként is folytatódik Blaire és Rush váratlan fordulatokkal teli, szenvedélyes története. Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Szaszkó Gabriella

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 288 oldal

Fülszöveg:
Szenvedély. Családi titkok és viszályok.
Árulás. Végtelen élvezet.
Miután a magára maradt Blaire elutazott Rosemary Beachre, hogy segítséget kérjen elidegenedett apjától, az élete máshogy alakult, mint várta. Mostohatestvére, az őrületesen szexi (és őrületesen nem egyszerű eset) Rush szép lassan az ujja köré csavarta őt, míg végül végzetesen egymásba szerettek. Azonban amikor már boldognak érezték magukat, Blaire megtudta, Rush anyja és testvére milyen aljas hazugságokkal próbálják bemocskolni elhunyt édesanyja emlékét. Ennek eltitkolását nem tudta megbocsátani a fiúnak, így eldöntötte, elhagyja szerelmét és új barátait, és visszatér Alabama állambeli otthonába. Mást sem akart, csak elfelejteni a kaotikus nyarat.
Azonban váratlan hírek borítják fel Blaire tervét, így arra kényszerül, hogy mégis megbízzon az egyetlen férfiban, aki hatalmas csalódást okozott neki. Hamarosan szembetalálja magát Rush határozottságával, amivel mindenképpen vissza akarja nyerni a lányt, miközben ő igyekszik távol tartani magát tőle. Blaire-nek fogalma sincs, helyesen cselekszik-e… vagy élete legnagyobb hibáját követi el.
https://olvas.hu/uploads/media/file/0001/08/36ec436eba048ef83bd549610e4eef650136c0b2.pdf https://olvas.hu/termekek/mx1465-never-too-far-sosem-eleg


Nyereményjáték

Mostani játékunk során olyan könyveket keresünk, melyben a váratlan terhességé a főszerep. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, mely alapján ki kell találnotok, melyik regényre gondoltunk, majd a címét beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review