Mia Sheridan: Megtalálni Edent - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Mia Sheridan: Megtalálni Edent

Mia Sheridan: Megtalálni Edent

2020 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
Miből merítesz erőt? Mit tehetsz, ha vége annak a világnak, amit ismertél, és a szeretteidet elsodorta az özönvíz? Ha az új világban, amibe belecsöppentél, pont olyan magányos vagy? Hol találod meg a reményt, ha összetört a szíved, és bizonytalan a jövőd? A Megtalálni Edent az erőről, a felfedezésről, a megbocsátásról és a halhatatlan szerelemről szól. Arról, hogy a sorsnak engedelmeskedve követni kell a békéhez vezető utat. A Calder útja folytatása és a történet befejezése. Ne habozz, tedd meg az első lépést!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: new adult

Terjedelem: 328 oldal

Fülszöveg: Miből merítesz erőt? Mit tehetsz, ha vége annak a világnak, amit ismertél, és a szeretteidet elsodorta az özönvíz? Ha az új világban, amibe belecsöppentél, pont olyan magányos vagy? Hol találod meg a reményt, ha összetört a szíved, és bizonytalan a jövőd? A Megtalálni Edent az erőről, a felfedezésről, a megbocsátásról és a halhatatlan szerelemről szól. Arról, hogy a sorsnak engedelmeskedve követni kell a békéhez vezető utat. A Calder útja folytatása és a történet befejezése. Ne habozz, tedd meg az első lépést!



Nyereményjáték


Tudjátok, mely A szerelem csillagjegyében kötetet mely zodiákus ihlette? Reméljük! Hiszen mostani blogturnénk valamennyi állomásán arra kérdezünk rá, hogy a közreadott égi jegy jeléhez, melyik magyarul megjelent regény címe tartozik. Megfejtésként magyar címeket várunk, ahol pedig két könyv tartozik a csillagjegyhez, bármelyik címével versenybe szállhattok.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review