Lois Duncan - Stranger With My Face: A másik én - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020
Lois Duncan - Stranger With My Face: A másik én

Lois Duncan - Stranger With My Face: A másik én

2020
Rövid leírás:
A napokban jelent meg Lois Duncan legújabb regénye, ami egy hátborzongató misztikus történet. A másik énről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Soponyai Alexandra Bianka

Terjedelem: 264 oldal

A TÜKRÖN TÚL A HALÁL VÁR Laurie Strattonnak végre mindene megvan, amire egy tizenhat éves lány vágyhat. A tökéletes nyara végén azonban új fordulatot vesznek a történések, amikor a barátja azt állítja, hogy látta őt egy másik fiúval – pedig Laurie otthon feküdt betegen. Azt ezt követő rejtélyes észlelések meggyőzik a lányt arról, hogy egy nagyon is valós személy ólálkodik körülötte… Később kiderül, hogy ez a személy nem más, mint Laurie elveszett ikertestvére, akinek egészen másként alakult az élete, és ez keserűvé, gonosszá tette. Megtanulta, hogyan kísértheti Laurie-t, sőt egy idő után már igazi veszélyt jelent. Akar valamit Laurie-tól… Méghozzá az életét! Hagyd égve a villanyt!
 



A napokban jelent meg Lois Duncan legújabb regénye, ami egy hátborzongató misztikus történet.

A másik énről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha szerencsés vagy, megnyerheted a regény egy példányát is!


Nyereményjáték

Tudtad? Több Lois Duncan könyvből is készült adaptáció! Minden állomáson találsz egy képet az adott adaptációból, a feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a címet. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review