Beth O'Leary: Otthoncsere - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 General Press romantikus
Beth O'Leary: Otthoncsere

Beth O'Leary: Otthoncsere

2020 General Press romantikus
Rövid leírás:
Beth O’Leary neve ismerősen csenghet, neki köszönhetjük a Az ágybérlő c. kötetet. Tartsatok bloggereinkkel,hiszen egy nyereménypéldány csak rátok vár.

Blogturné Részletek



Kiadó:  General Press

Műfaj: romantikus

Terjedelem:  412 oldal


Fülszöveg

Leena túl fiatal ahhoz, hogy egy helyben toporogjon. Eileen túl idős ahhoz, hogy mindent újrakezdjen. Talán itt az ideje, hogy helyet cseréljenek… Amikor a maximalista Leena Cottont két hónap kényszerszabadságra küldik, miután tönkretesz egy fontos prezentációt a munkahelyén, a lány a nagyanyjához menekül. Eileen nem olyan rég újra egyedülálló lett, ráadásul hamarosan betölti a nyolcvanat. Szeretne egy második esélyt kapni az élettől, hogy megtalálja a szerelmet, ám az aprócska yorkshire-i faluban nem sok szóba jöhető agglegény akad. Amikor Leena értesül a nagymamája helyzetéről, felajánlja neki, hogy költözzön Londonba, a lakásába. Amíg Eileen a szerelmet keresi a nagyvárosban, addig a lány vigyáz a vidéki házára. Gyorsan kiderül azonban, hogy a másik cipőjébe lépni sokkal nehezebb, mint amire számítottak. Leena hamar rájön, hogy távkapcsolatban élni nem is annyira romantikus, mint remélte, ráadásul ott van még az a bosszantóan tökéletes – és zavarba ejtően jóképű – tanár is, aki mindenben igyekszik lepipálni őt. Eközben Londonban Eileen beleveti magát az online párkeresés bugyraiba, pedig a tökéletes társ talán közelebb van hozzá, mint gondolná.

Beth O’Leary neve ismerősen csenghet, hiszen neki köszönhetjük a híres Az ágybérlő című kötetet. A General Press kiadó jóvoltából idén újabb könyv jelent meg az írónőtől, mely nem más, mint az Otthoncsere. Tartsatok bloggereinkkel, hiszen egy nyereménypéldány csak rátok vár ebből az érzelmes, humoros történetből!

Nyereményjáték

Mostani játékunkban összeszedtünk pár információt az írónővel kapcsolatban. Minden bloggerünknél találhattok egy-egy állítást, nektek pedig nincs más dolgotok, mint eldönteni, hogy az adott állítás igaz, vagy hamis. A válaszotokat ne felejtsétek el beírni a Rafflecopter megfelelő sorába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review