Philip K. Dick: Űrlottó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Agave sci-fi
Philip K. Dick: Űrlottó

Philip K. Dick: Űrlottó

2020 Agave sci-fi
Rövid leírás:
Az Agave Könyvek Kiadónak köszönhetően bepillanthatunk a távoli jövőbe. Philip K. Dick regényéről 3 bloggerünk véleményét olvashatjátok el.

Blogturné Részletek


Kiadó: Agave Könyvek

Fordító: Pék Zoltán

Műfaj: sci-fi

Terjedelem: 208 oldal

Fülszöveg:
A távoli jövőben bárki lehet a Naprendszer vezetője: nincsenek választások, nincsenek alkalmassági tesztek, nincs semmiféle feltétel. Minden az űrlottón múlik, és amikor a mágneses lottópalack pörög, bárkiből a világ abszolút uralkodója, a Kvízmester lehet. Csakhogy, amikor egy új Kvízmester hatalomra kerül, az elődjének még vannak bizonyos jogai, például orgyilkosokat küldhet az új vezető meggyilkolására.
2203-ban egy különös szekta vezetője lesz az új Kvízmester, és az addig zökkenőmentesen működő rendszer hirtelen akadozni kezd. A korábbi vezető mindent megtesz, hogy olyan orgyilkost találjon, aki átjut a telepata testőrökön, ám amikor az egyik alkalmazott átáll a másik oldalra, aggasztó tények kerülnek napvilágra a lottórendszerről, és elképzelhető, hogy ezúttal senki nem nyerhet.
Az Űrlottó, Philip K. Dick első, 1955-ben megjelent regénye még ma is szellemes és eredeti, okos és lebilincselő mű.




Az Agave Könyvek Kiadónak köszönhetően bepillanthatunk a távoli jövőbe, amelyben bárki a naprendszer vezetőjévé válhat egy űrlottó segítségével. Philip K. Dick 1955-ben megjelent regényéről három bloggerünk véleményét olvashatjátok el a turné során. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.


Nyereményjáték


Ez alkalommal híres sci-fi írókat keresünk. Minden állomáson találhattok egy rövid leírást, ki kell találnotok, hogy mely íróról szólnak, és a nevét beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review