Sara Shepard - Tökéletes - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó krimi LMBTQ thriller YA Young Adult
Sara Shepard - Tökéletes

Sara Shepard - Tökéletes

2020 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó krimi LMBTQ thriller YA Young Adult
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Hazug csajok társasága könyvsorozat harmadik része, a Tökéletes. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja a négy régi barátnő -Aria, Hanna, Spencer és Emily - történetének folytatását, valamint izgalmas extra tartalmakkal színesíti azt. Kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Miks-Rédai Viktória

Műfaj: YA, krimi/thriller, LMBTQ

Terjedelem: 280 oldal

Fülszöveg:
Aria nem tud ellenállni tiltott exének. Hanna közel áll hozzá, hogy elveszítse legjobb barátját. Emily egy egyszerű csók miatt idegeskedik. Spencer pedig semminek nem tud ellenállni, ami a nővéréé.
Jó nekem. Én jobban ismerem ezeket a hazug csajokat, mint ők magukat. De nehéz dolog magamban tartani a titkaikat. Jobb lesz, ha azt csinálják, amit mondok, különben…!

Ismerd meg a sötét titkokat!
https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8544_pretty_little_liars_3_tokeletes-20200324_130707.pdf https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/sara-shepard-tokeletes-hazuk-csajok-tarsasaga-3-8544

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a sorozat szereplői után nyomozunk. Minden állomáson láthattok egy azonosító kártyát, amiről sajnálatos módon kikopott a fénykép, és összekeveredett rajta a név. Arra kérünk benneteket, segítsetek nekünk kitalálni, kiket is rejtenek ezek az igazolványok.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review