Harlan Coben: Senki fia - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Harlan Coben Jaffa krimi
Harlan Coben: Senki fia

Harlan Coben: Senki fia

2020 Harlan Coben Jaffa krimi
Rövid leírás:
A Jaffa Kiadó jóvoltából megismerhetjük Harlan Coben új könyvét, a Senki fiát, amely egy sorozat első része. Eltűnt fiatalok ügyében nyomozhatunk együtt Wilde-dal, egy olyan férfival, aki maga is tudja, milyen elveszett gyermeknek lenni. Kövesd végig most három bloggerünkkel ezt az izgalmas nyomozást, és a turné végén természetesen egy nyereménykönyv várhat rád.

Blogturné Részletek




Kiadó: Jaffa Kiadó

Fordító: Dési András György

Műfaj: krimi

Terjedelem: 370 oldal



Westville a világ legunalmasabb kisvárosának látszik – ám a hegyekkel övezett vidék tele van rejtélyekkel. Az egyik legnagyobb talány a város körüli erdőben élő Wilde, akit harminc évvel korábban, gyerekként magára hagyva találtak a fák között. Az immár felnőtt férfi azóta sem tudja, hogyan került az erdőbe, és kik lehetnek a szülei. Szinte természetes, hogy amikor a városban eltűnik egy középiskolás lány, hozzá fordulnak segítségért, és Wilde egyetlen barátja, egy hetven körüli sztárügyvéd, Hester Crimstein is bekapcsolódik a nyomozásba. Hamarosan a város leggazdagabb családjából is nyoma vész egy fiúnak. Majd érkezik egy zsaroló levél.

Ahogy múlt és jelen eseményei felkavarodnak, a mind rejtélyesebb ügybe egy gátlástalan elnökjelölt, egy mindenre elszánt környezetvédelmi aktivista, néhány kegyetlen középiskolás és egy nyugdíjas katonatiszt is belekeveredik. Wilde pedig rájön: ha meg akarja találni a lányt, a város féltve őrzött titkainak kell utánajárnia – mielőtt még túl késő lenne megfejteni őket…
https://www.jaffa.hu/senki-fia-1416



Nyereményjáték


Mostani játékunk során híres nyomozók után kutatunk. Minden állomáson találtok egy-egy tárgyat, élőlényt, amely egy-egy nyomozóhoz kapcsolódik. Ki kell találnotok a nyomozó nevét, és beírnotok a Rafflecopter megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review