Michael Robotham: Fulladás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 General Press krimi
Michael Robotham: Fulladás

Michael Robotham: Fulladás

2020 General Press krimi
Rövid leírás:
Michael Robotham legújabb, magyarul megjelent könyvében ezúttal arra keressük a választ, hogy ki ölte meg a népszerű, műkorcsolya bajnok tinilányt. Egy nehéz múltú pszichológus és egy különleges képességekkel bíró fiatal lány közös nyomozása révén egyre sötétebb titkok kerülnek napvilágra. Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel és nyerjétek meg a könyv egyik példányát a kiadó felajánlásából!

Blogturné Részletek

Kiadó: General Press
Sorozat: Cyrus Haven
Eredeti cím: Good Girl, Bad Girl
Fordító: Fügedi Tímea
Megjelenés ideje: 2020. február
Terjedelem: 400 oldal
Kötés: kartonált
ISBN: 9789634523819 

Az áldozat
A tizenöt éves Jodie Sheehan gyönyörű, kedves és tehetséges műkorcsolyázó. A környék lakóit megrázza, amikor egy elhagyatott gyalogút mellett megtalálják a holttestét. A rendőrségen óriási a nyomás, egyhamar elő is állítják a feltételezett elkövetőt. Valami azonban nem stimmel a férfi vallomásával...
A nyomozó
Cyrus Haven igazságügyi pszichológust kérik fel szakértőként az ügyben. Ahogy sorra felkeresi az áldozat hozzátartozóit és ismerőseit, egyre világosabb lesz számára, hogy Jodie nem az a lány volt, akinek ismerték.
Az igazlátó
Ahogy Evie Cormac sem. A rejtélyes múltú lány egy szigorúan zárt nevelőintézetben várja, hogy a bíróság elismerje a nagykorúságát, és végre önálló életet kezdhessen. Különleges képessége van ahhoz, hogy megállapítsa, hazudnak-e az emberek. Ez az adottsága Cyrus segítségére lehet a nyomozásban. Miközben leleplezi mások titkait, a saját inkognitóját a végsőkig védelmezi.
 



Nyereményjáték



A játékban ezúttal olyan sorozatok és filmek címeit keressük, amelyekben fontos szerepet játszott egy pszichológus vagy pszichiáter. A címek betűit összekeverve elrejtettük a bejegyzések szövegében.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review