Adam Gidwitz: Sárkányok szökésben (Unikornismentő csapat #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Delfin könyvek gyermekkönyv Maxim Kiadó Middle grade
Adam Gidwitz: Sárkányok szökésben (Unikornismentő csapat #2)

Adam Gidwitz: Sárkányok szökésben (Unikornismentő csapat #2)

2020 Delfin könyvek gyermekkönyv Maxim Kiadó Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító: Sárossy-Beck Anita

Műfaj: middle-grande, gyerekkönyv

Terjedelem: 192 oldal

Mito ​Fauna professzor vagyok, én alapítottam a kalandokra vágyók titkos klubját, az Unikornismentőket. Mi vagyunk azok, akik védelmet nyújtunk a mítoszok és legendák lényeinek. Azonban az ellenfeleink erősek, nagy hatalmúak és kegyetlenek, így rettentően nagy szükségünk lenne szövetségesekre. Segítenél nekünk? Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy kockára kell tenned az életedet? Csatlakoznál az Unikornismentőkhöz? Remélem, igen! A lényeknek szükségük van rád.
A HATALMAS, KÉK ÓCEÁN TÚLPARTJÁN A BASZKFÖLDI HEGYEK KÖZÖTT EGY FÉLELMETES SÁRKÁNYNAK NYOMA VESZETT. AZ UNIKORNISMENTŐ-CSAPAT AZ EGYETLEN, AMELY KÉPES RÁ, HOGY FELKUTASSA ÉS MEGMENTSE ŐT.
Elliot és Uchenna – meg persze a kis Jersey Ördög – alig tértek még magukhoz az első kalandjukból Fauna professzorral, amikor a tanár egy újabb kéréssel áll eléjük. Csakhogy ezúttal át kell szelniük az óceánt, hogy egy eltűnt sárkány nyomába eredjenek. Ez a kaland nem várt veszélyeket tartogat, és ahogy követik a nyomokat, olyan titokra bukkannak, amire egyikük sem számított.
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/07/5e75a9d313d7def7aef7fe600cdecac4090634a4.pdf https://www.olvas.hu/termekek/192-sarkanyok-szokesben


A Maxim Könyvkiadónál jelenik meg Adam Gidwitz: Sárkányok szökésben című gyerekkönyve, mely az Unikornismentő-csapat sorozat következő része a Delfin könyvek kínálatából. Fauna professzor újra a gyerekek segítségét kéri, most eltűnt sárkány után nyomoznak. Kövesd a három állomásos blogturnét, és játékunk megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Híres sárkányokat keresünk! Minden állomáson a megadott kép alapján találd ki a keresett sárkány nevét és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Minden sárkányunk híres könyv és filmfőszereplő!  Sok szerencsét!(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review