Hedvig Montgomery: Szülői varázslat 2.- A csodák időszaka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermeknevelés Partvonal Kiadó
Hedvig Montgomery: Szülői varázslat 2.- A csodák időszaka

Hedvig Montgomery: Szülői varázslat 2.- A csodák időszaka

2020 gyermeknevelés Partvonal Kiadó
Rövid leírás:
Folytatódik Hedvig Montgomery Szülői varázslat című sorozata, mely a Partvonal Könyvkiadó gondozásában jelent meg. A norvég pszichológus, családterapeuta és édesanya ezúttal egy különleges korszakot, a gyermekek első két évét veszi górcső alá, szemléletmódjával és tanácsival pedig segíti az olvasókat abban, hogyan tehetik boldoggá ezt az időszakot mind a maguk, mind gyermekeik számára. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!

Blogturné Részletek


Kiadó: Partvonal, 2020
Műfaj: szakkönyv
Terjedelem: 208 oldal

Fülszöveg: Kincsek ​tárháza minden kisgyermekes szülőnek
Az ember életének első két éve maga a csoda: 24 hónap alatt a védtelen, tehetetlen csecsemőből önállóan járó, beszélő és mindenre kíváncsi kisgyerek lesz. Ebben a korban alapozzuk meg gyerekeink biztonságérzetét és önbizalmát, hogy később magabiztosan vegyék a különböző akadályokat.
A Szülői varázslat című sorozat második kötete a 0-2 éves korosztályról szól. Kifejezetten csecsemőkre szabva kerül elő a bevezető kézikönyvből már ismerős hét lépés, valamint szó esik arról, hogyan kerülhetők el a leggyakoribb szülői hibák. A szerző igyekszik választ adni azokra a kérdésekre is, amelyeket minden újdonsült anya és apa feltesz az alvással, játékkal, etetéssel és beszédtanulással kapcsolatban.

Hedvig Montgomery (sz. 1968) az Oslói Egyetemen szerzett pszichológusi végzettséget, magánpraxisát 1999 óta vezeti. Család- és párterápiára szakosodott. A norvégiai FamLab szülőket segítő egyesület szervezésében szemináriumokat vezet, valamint gyerekekkel és a gyerekek fejlődésével kapcsolatos tanfolyamokat és előadásokat tart.

 

Folytatódik Hedvig Montgomery Szülői varázslat című sorozata,  mely a Partvonal Könyvkiadó gondozásában jelent meg. A norvég pszichológus, családterapeuta és édesanya ezúttal egy különleges korszakot, a gyermekek első két évét veszi górcső alá, szemléletmódjával és tanácsival pedig segíti az olvasókat abban, hogyan tehetik boldoggá ezt az időszakot mind a maguk, mind gyermekeik számára. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Az emberi fejlődést már sok pszichológus igyekezett a történelem során szakaszokra osztani, más-más megközelítést vagy szempontot kiemelve. Aktuális játékunkban ilyen pszichológusok nyomába eredünk. Minden állomáson megtaláljátok egy ilyen fejlődési szakasz elnevezését, mely az első két év időszakára tehető, a ti feladatotok pedig, hogy a hozzá kapcsolódó pszichológus nevét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
04.23. Könyv és más
04.25. Olvasónapló
04.27. Flora the Sweaterist


0 Reviews:

Post Your Review