Palásthy Ágnes: Mi ​lesz veled, cica? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Palásthy Ágnes: Mi ​lesz veled, cica?

Palásthy Ágnes: Mi ​lesz veled, cica?

2020 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
Palásthy Ágnes állattörténetei a természet és az élővilág szeretetére neveli a kicsiket és a nagyokat. Legújabb könyvében megismerkedhetünk Bellával és családjával. A kislány nagyon szeretne egy saját cicát, de a szülei sajnos nem egyeznek bele a dologba. Egy nap azonban minden megváltozik, amikor a család rábukkan egy elkóborolt kismacskára. Ha kíváncsiak vagytok, hogy Bella és a cica milyen kalandokba keveredik, akkor tartsatok három bloggerünkkel és ha nektek kedvez a szerencse meg is nyerhetitek a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt a mesekönyvből.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Illusztrátor: Szimonidesz Hajnalka

Műfaj: gyermekkönyv

Terjedelem: 56 oldal

Az a legjobb, ha van az embernek cicája! Bella nagyon szeretne egy cicát, de a szülei nem egyeznek bele. Azonban egy nap panaszos nyávogást hallanak, és a hangot követve pici cirmos cicára bukkannak. Vajon kié az édes kis csöppség? Bella aggódva keresi, és végül a család nagy elhatározásra jut. Ám az igazi kalandok csak akkor kezdődnek, amikor a kismacska gazdára lel. Miben tud segíteni Berci, Bella osztálytársa? Na, és a morgós szomszéd hatalmas kutyája? Mennyi nehézséggel néz szembe a család, ha be akar fogadni egy macskát? Palásthy Ágnes állattörténeteiből árad a szeretet és a kedves humor. A cserfes kislány és a gazdátlan kiscica bájos története derűs pillanatokat és izgalmas fordulatokat kínál az olvasóinak, aki jóleső mosollyal csukja be a könyvet. Ismerd meg Bella kalandjait a kis cirmossal! Ígérjük, meg fogod szeretni.
 

Nyereményjáték

Palásthy Ágnes könyvében a kóbor kiscica rengeteg kalandba keveredik. A mostani játék során elveszett macskákat kell keresni. Minden bejegyzésben elrejtettünk egy képet. Nincs más dolgotok, mint megtalálni az elkóborolt cicákat és a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy milyen fajtájú az általatok meglelt kisállat. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review