T. M. Logan: 29 ​másodperc - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 General Press pszicho-thriller T.M. Logan
T. M. Logan: 29 ​másodperc

T. M. Logan: 29 ​másodperc

2019 General Press pszicho-thriller T.M. Logan
Rövid leírás:
T. M. Logan legújabb, 29 ​másodperc című regénye legalább annyira dráma, mint amennyire pszicho-thriller: középpontjában tabusított, de nagyon is aktuális jelenségek állnak, és komoly erkölcsi dilemmákat vet fel, melyek megítélésében a fekete és fehér közötti szürke peremterületre kalauzol bennünket. Tartsatok négy bloggerünkkel, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt!

Blogturné Részletek


Kiadó: General Press, 2019
Műfaj: pszicho-thriller
Terjedelem: 344 oldal

Fülszöveg: Mennyi időbe telne, hogy TE is gyilkossá válj?
Mit tennél, ha valaki felajánlaná, hogy hívj fel egy számot, mondj egy nevet, és az az ember örökre eltűnik a föld színéről? Csak 29 másodpercbe telne. Megtennéd?
Amikor Sarah megment egy bajban lévő kislányt, semmit sem vár cserébe. Ám a bátor cselekedete egy nagyhatalmú és veszélyes férfit tett az adósává. És ez a férfi ellenállhatatlan ajánlatot tesz neki.
„Csak mondjon egy nevet. Egyetlen nevet. És én eltüntetem azt az embert az életéből.”
Hiszen mindenki tudna mondani legalább egy nevet, nem igaz? És csak egyetlen, 29 másodperces telefonhívásba kerülne…

 

T. M. Logan legújabb,  29 ​másodperc című regénye legalább annyira dráma, mint amennyire pszicho-thriller: középpontjában tabusított, de nagyon is aktuális jelenségek állnak, és komoly erkölcsi dilemmákat vet fel, melyek megítélésében a fekete és fehér közötti szürke peremterületre kalauzol bennünket. Tartsatok négy bloggerünkkel, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

A regény főhőse, Dr. Sarah Haywood az egyetemen Christopher Marlowe munkásságával foglalkozik. Aktuális nyereményjátékunkben tehát mi is a híres drámaíró és költő nyomába eredünk. A feladatotok, hogy megkeressétek a bejegyzésekben a kiemelt betűket, és a helyes sorrendbe téve őket Marlow híres műveinek címét beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő helyére.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
12.09. Flora the Sweaterist
12.12. Never let me go
12.15. Könyv és más
12.18. Ambivalentina

0 Reviews:

Post Your Review