Sarah Dessen: Lock & Key – Kulcsra zárt szív - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó Sarah Dessen Vörös Pöttyös Young Adult
Sarah Dessen: Lock & Key – Kulcsra zárt szív

Sarah Dessen: Lock & Key – Kulcsra zárt szív

Könyvmolyképző Kiadó Sarah Dessen Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Újabb könyv jelent meg Sarah Dessen tollából a Könyvmolyképző Kiadónál az év végén. A Kulcsra zárt szív ismét egy lélekmelengető Young Adult történet, amelyben a család fontosságát hangsúlyozza az írónő, miközben - a jól megszokott módon - egy csipet romantikát is kapunk tőle. Ha kíváncsiak vagytok Ruby és nővére történetére, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért!

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Benedek Dorottya

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 432 oldal

Ruby képes vigyázni magára. Már hozzászokott, hogy senkire sem számíthat, és hogy senkinek sem tartozik válaszokkal. Ám mindez megváltozik, amikor az édesanyja eltűnik, és Rubyt a nővéréhez, Corához küldik. Ruby immár egy lélegzetelállító, új házban lakik, magániskolába jár, és – életében most először – úgy érzi, van jövője. Ráadásul ott van még az imádni való, édes szomszéd srác, Nate is. Mindennek tökéletesnek kellene lennie. Akkor Ruby miért olyan gyanakvó? És miért tartja meg Nate a három lépés távolságot? Ruby nemsokára rájön, ahhoz, hogy az ember megmentse önmagát, néha nyitnia kell mások felé. „Dessen minden olvasót magával ragad majd.” – VOYA „Dessen összes ismertetőjegye megjelenik a könyvben: a szomszéd srác, akitől a lányok elalélnak, de aki nem az, akinek látszik; és a támogató szereplők, akik ráveszik Rubyt, gondolja újra cinikus hozzáállását az élethez.” – Publishers Weekly „Imádtam ezt a könyvet. A való életről szól, de olyan jól megírva, hogy úgy éreztem, én is a történet része vagyok, nem csak kívülálló. Szerettem a szereplőket, a történetet és a stílust.” – Kall Kris, Amazon

 



Nyereményjáték

Sarah Dessentől már több könyv is megjelent hazánkban, a játékunk során pedig ezeket idézzük fel. Minden állomáson találni fogtok egy idézetet az írónőtől, a feladatotok pedig annyi lesz, hogy kitaláljátok, melyik könyvéből származik az idézet, majd beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv címét.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review