Richard Wolfrik Galland: A Leonardo da Vinci-rejtvénykódex - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Kossuth kiadó rejtvény
Richard Wolfrik Galland: A Leonardo da Vinci-rejtvénykódex

Richard Wolfrik Galland: A Leonardo da Vinci-rejtvénykódex

2019 Kossuth kiadó rejtvény
Rövid leírás:
Leonardo da Vinci nemcsak festő volt, hanem mérnök, feltaláló, anatómus, geológus, földrajztudós és még sok minden más is. Rengeteg titok és rejtély lengi körül őt magát és munkásságát is. Titkosírások, rejtvények, a festményein elrejtett utalások... A Da Vinci-kód című regény és film óta az is érdeklődik ezek iránt, aki korábban nem sokat tudott da Vinci munkásságáról. A Kossuth Kiadónak köszönhetően az idén megjelent A Leonardo da Vinci-rejtvénykódexszel együtt fejthetünk kódokat, rejtvényeket a mesterrel, az általa ihletett feladatokkal játszhatunk, nyomozhatunk, megmozgathatjuk az agytekervényeinket. Ezúttal a Blogturné Klub négy tagja meséli el nektek, milyen volt olvasás mellett játszani is egy kicsit. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek




Kiadó: Kossuth Kiadó

Fordító: Kertész Balázs

Műfaj: rejtvénykönyv

Terjedelem: 256 oldal



Leonardo da Vinci bámulatos elméje felbecsülhetetlenül sokat adott a világnak: egy személyben volt nagyszerű festő, mérnök, feltaláló, anatómus, geológus, földrajztudós, és ezzel még nem is értünk a sor végére. Nem egy olyan elképzelést vázolt fel tervrajzain, amelyek csak évszázadokkal a halála után valósultak meg; tudományos szemléletével is messze megelőzte korát.

Ezt a százötven rejtvényt és fejtörőt tartalmazó könyvet Leonardo festményeinek, vázlatainak, ábráinak és írásainak a sokasága ihlette. A logikus gondolkodást, szellemes következtetést és mindenképpen éles elmét igénylő feladványokat a mester káprázatos keze munkájával ékesítettük.
https://www.kossuth.hu/adatlap/konyv/5044/a-leonardo-da-vinci-rejtvenykodex



Nyereményjáték

Leonardo da Vinci alkotásait szinte mindenki ismeri. Ezúttal azonban nem látvány, hanem leírás alapján kell felismernetek egy-egy a nevéhez kapcsolható alkotást. Ennek a címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő helyére. Ez alkalommal egy szerencsés olvasónk nyerhet majd egy példányt a könyvből.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review