Sarah Addison Allen: Az ​első fagy (Waverley család 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 chick lit chick-lit KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó mágikus realizmus romantikus Sarah Addison Allen
Sarah Addison Allen: Az ​első fagy (Waverley család 2.)

Sarah Addison Allen: Az ​első fagy (Waverley család 2.)

2019 chick lit chick-lit KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó mágikus realizmus romantikus Sarah Addison Allen
Rövid leírás:
Sarah Addison Allen úgy döntött, hogy visszakalauzol bennünket az Észak-Karolina állambeli Bascomba, a Waverley család szülővárosába egy újabb történet erejéig! A Waverley család nőtagjaiban az első fagy megérkezése előtt mindig van valami megmagyarázhatatlan feszültség: ilyenkor hibát hibára halmoznak, rossz döntéseket hoznak, eljár a szájuk. Hogy megtudjátok, hogy birkózik meg Claire, Sydney és Sydney kislánya, Bay a rájuk váró kihívásokkal, tartsatok bloggereinkkel Az első fagy blogturnéján! Ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a regényt!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

ISBN: 9789634574934

Fordította: Tóth Enikő Mária

Műfaj: mágikus realizmus, romantikus, chick lit

Eredeti mű: First Frost (2015)

Boldogan éltek, amíg meg nem haltak? Ahogy hűl a levegő, és hullani kezdenek a falevelek, a Waverley-nővéreket nyugtalanság fogja el. Túl könnyen elajándékozzák a szívüket, megzavarja a gondolataikat egy ezüstös hajú idegen, és furcsa hibákat követnek el. Olyan dolgokra vágynak, amiket nem kaphatnak meg, összezavarodnak, és a kelleténél többet adnak mások véleményére. Még nehezebb megőrizni a hidegvérüket, amikor egy ismeretlen látogató bukkan fel, aki megkérdőjelezi a család legfőbb értékeit. Ám az első fagy beköszöntével mindennek jóra kell fordulnia. Akkor végre virágba borul a bajkeverő almafa, és a körülötte kavargó varázslat is a helyére kerül. Claire és Sydney, a Waverley-nővérek, és Sydney tizenöt éves lánya, Bay soha nem látott kihívásokkal néznek szembe. Vajon össze tudják-e tartani a családot a különleges nap beköszöntéig? Tudd meg, mi mindent tartogat ebben az évben sok az első fagy…Sarah Addison Allen úgy döntött, hogy visszakalauzol bennünket az Észak-Karolina állambeli Bascomba, a Waverley család szülővárosába egy újabb történet erejéig! A Waverley család nőtagjaiban az első fagy megérkezése előtt mindig van valami megmagyarázhatatlan feszültség: ilyenkor hibát hibára halmoznak, rossz döntéseket hoznak, eljár a szájuk. Hogy megtudjátok, hogy birkózik meg Claire, Sydney és Sydney kislánya, Bay a rájuk váró kihívásokkal, tartsatok bloggereinkkel Az első fagy blogturnéján! Ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a regényt!

Nyereményjáték

Sarah Addison Allen neve nem ismeretlen a könyvmolyok előtt, hiszen a Könyvmolyképző gondozásában ez az ötödik megjelenő könyve! Úgy gondoltuk, hogy minden bejegyzésben elrejtjük valamelyik női főszereplőjének a NEVÉT, és azokat kell megtalálnotok, majd beírni a rafflecopter megfelelő rubrikájába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review