Anders de la Motte: Pokoli tél - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 General Press skandináv krimi svéd
Anders de la Motte: Pokoli tél

Anders de la Motte: Pokoli tél

2019 General Press skandináv krimi svéd
Rövid leírás:
A General Press Kiadó újabb letehetetlen Anders de La Motte regényt hozott el a magyar olvasók számára a Pokoli tél által. Az íróvá avanzsált svéd exrendőr hamisítatlanul skandináv hangulatú krimijében ezúttal egy harminc évvel ezelőtti tragédiát és egy friss, balesetnek tűnő bűnügyet göngyölítünk fel a főszereplőnk, Laura segítségével. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével és nyerjétek meg a könyv egy példányát!

Blogturné Részletek

Kiadó: General Press  Eredeti cím: Vintereld
Fordító: Dobosi Beáta
Megjelenés ideje: 2019.
Terjedelem: 400 oldal

Kötés: puhatáblás

ISBN: 9789634523529 

Fülszöveg 


Laura ​fél a tűztől. Egyetlen égő gyertya elegendő ahhoz, hogy a lelki szemei előtt lángba boruljon a szoba, ahol tartózkodik. A rettegés tizenöt éves kora óta tart, amikor a barátaival majdnem bennégett a nagynénje üdülőtelepének a tánctermében. A végzetes téli éjszaka örökre megváltoztatja a fiatalok és családjuk sorsát, nem mindenkinek sikerül ugyanis kimenekülnie: Laura legjobb barátnője életét veszti a tűzben.
Amikor harminc évvel később, a nagynénje halála után Laura megörökli az üdülőtelepet, visszatér a dél-svédországi kisvárosba. A helyi lakosok azonban egyáltalán nem örülnek a sikeres stockholmi üzletasszony érkezésének, ami felszakítja a tragédia okozta régi sebeket. Nemsokára gyanús tűzesetek történnek a környéken, Laura pedig furcsa körülményekre bukkan a nagynénje halálával kapcsolatban. Lehet, hogy az asszony megtudott valamit, amit nem lett volna szabad? Valamit, ami új megvilágításba helyezi azt a harminc évvel korábbi borzalmas éjszakát. Valamit, ami talán az ő biztonságát is veszélyezteti. Vajon szembe mer-e nézni Laura a több évtizedes rettegéssel és azzal, ami annál is félelmetesebb: az igazsággal?
Nyereményjáték
A könyvben kulcsszerepet játszó tűzeset Luca-napon történik, így a játékban ezúttal Luca-napi babonáknak járunk utána. Minden állomáson találtok egy leírást, nektek pedig meg kell írnotok, hogy milyen célja volt ennek a szokásnak, mit próbáltak elkerülni vele vagy éppen megjósolni.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
a Rafflecopter giveaway
Állomáslista
12/13 A Szofisztikált Macska
12/16 Kelly és Lupi olvas
12/19 Könyv és más

0 Reviews:

Post Your Review