Holly Black - The Wicked King: A gonosz király - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Fantasy Holly Black Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Holly Black - The Wicked King: A gonosz király

Holly Black - The Wicked King: A gonosz király

2019 Fantasy Holly Black Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:
Második kötetéhez ért Holly Black elképesztően izgalmas és fordulatokkal teli sorozata. Kövesd végig A gonosz király blogturnéját, és ha szerencsés vagy, nyerhetsz is.

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szabó Krisztina

Terjedelem: 360 oldal

Az első lecke az, hogy erősödj meg. Miután kiderült a döbbenetes tény, hogy Oak Tündérfölde örököse, Jude-nak meg kell védenie az öccsét. Ennek érdekében magához láncolta a gonosz királyt, Cardant, akit a háttérből irányít. Tündérfölde folyton átrendeződő, intrikákkal teli politikai szövetségei között még akkor is nehéz lenne lavíroznia, ha Cardan mindenben engedelmeskedne neki. Csakhogy a király mindent megtesz, hogy megszégyenítse Jude-ot, és aláássa a hatalmát, hiába nyűgözi le továbbra is a lány. És ha még mindez nem volna elég, egyértelművé válik, hogy egy Jude-hoz közeli személy el akarja őt árulni, és ezáltal veszélybe sodorná nemcsak a saját, hanem az összes szerette életét. Jude kénytelen az áruló után nyomozni, hogy halandóként magánál tarthassa a hatalmat a tündérvilágban. És miközben a Cardan iránt érzett bonyolult érzelmeivel is viaskodik. A New York Times bestseller The Cruel Prince – A kegyetlen herceg varázslattal és vérszomjjal teli folytatása. Vesd bele magad!
 


Nyereményjáték

Holly Black, a kötet írónője itthon is egyre ismertebb, magyarul már tizennyolc regénye jelent meg! A feladatotok a következő: az állomásokon található idézeteket alapján jöjjetek rá, mely Black könyvből idéztünk, és írjátok be a kötet címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


A turné állomásai

  • 12.04. - Sorok Között
  • 12.05. - Csak olvass!
  • 12.07. - Deszy könyvajánlója
  • 12.09. - Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
  • 12.11. - Hagyjatok! Olvasok! értékelés
  • 12.13. - Utószó
  • 12.15. - Kelly & Lupi olvas blog
  • 12.17. - Dreamworld Blog
  • 12.19. - Readinspo

0 Reviews:

Post Your Review