Kirsty Moseley: Nothing ​Left To Lose – Nincs vesztenivalóm - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kirsty Moseley Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös
Kirsty Moseley: Nothing ​Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Kirsty Moseley: Nothing ​Left To Lose – Nincs vesztenivalóm

Kirsty Moseley Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadónál jelenik meg idén decemberben Kirsty Moseley Nincs vesztenivalóm könyve. A szívszorító történetben megismerjük Anna továbblépésnek rögös útját, és azt is, hogy miképpen engedi le falait, és esik szerelembe újra. Ha kíváncsiak vagytok Anna és Ashton ügynök történetére, tartsatok a turné tagjaival, és játsszatok könyvért!

Blogturné Részletek
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Tóth Katalin

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 880 oldal

Három ​évvel azután, hogy Annának a tizenhatodik születésnapján végig kellett néznie, ahogy megölik a barátját, őt pedig a szadista gyilkos elrabolja, már korántsem az a boldog és szerencsés lány, aki valaha volt, és akit mindenki kedvelt. Megtört, érzéketlen emberré vált, akit éjszakánként rémálmok gyötörnek. Carter jelenleg börtönben ül Jack meggyilkolásáért . Anna tanúvallomása juttatta rács mögé. Ám az ügyet újratárgyalják, mivel kiderült, hogy néhány kulcsbizonyítékot meghamisítottak. Az elnöki székért induló Spencer szenátor a lánya védelmére felbéreli Ashton Taylort. Ashton frissen végzett SWAT-ügynök. Az ő feladata, hogy az újratárgyalás lezárásáig óvja és védje a lányt. Anna három éve minden erejével azért küzd, hogy kiöljön magából mindenféle érzést és fájdalmat. Vajon Ashtonnak sikerül kimozdítania őt a gyászból? Vajon képes lesz neki segíteni abban, hogy ismét észrevegye az élet örömeit, és elhiggye, hogy nem minden ember akarja őt bántani? Mindeközben végig ott lebeg a fejük felett a tudat, hogy az ügy még mindig nem zárult le. Mert Carter Thomas nem ismer akadályt, ha arról van szó, hogy ismét megkaparintsa az ő „Hercegnőjét”.
 


Nyereményjáték

Anna a könyv során az ügynökébe szeret bele, ezért a nyereményjáték során is a “testőr románcokra” helyezzük a hangsúlyt. Minden állomáson megtaláljátok egy olyan könyv fülszövegét, amelyben a testőr és a védelmezője között alakult ki romantikus kapcsolat. A feladat pedig az lesz, hogy beírjátok a Rafflecopter dobozba a könyv szerzőjének nevét és a könyv címét. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review