Cecelia Ahern Utóirat: ​Még most is szeretlek! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó Cecelia Ahern chick lit romantikus
Cecelia Ahern Utóirat: ​Még most is szeretlek!

Cecelia Ahern Utóirat: ​Még most is szeretlek!

Athenaeum Kiadó Cecelia Ahern chick lit romantikus
Rövid leírás:
Az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg Cecelia Ahern Utóirat: Szeretlek! nagy sikerű könyvének folytatása idén ősszel. Ebben a részben megtudhatjuk, hogy évekkel Gerry halála után hogyan alakul Holly élete, miközben a múlt emlékei is egyre inkább felidéződnek. A blogturné három bloggere mondja el véleményét az Utóirat: Még most is szeretlek! könyvről, és természetesen a turné végén nyerhettek is egy példányt.

Blogturné Részletek




Kiadó: Athenaeum Kiadó

Fordító: Szieberth Ádám

Műfaj: chick lit, romantikus

Terjedelem: 392 oldal

Holly Kennedy biztonságos élete a feje tetejére áll, amikor „megtalálja” az Utóirat: Szeretlek Klub. A klub tagjait megihlette, amit Holly néhai férje, Gerry leveleiről hallottak, és ők is búcsúüzenetet akarnak hátrahagyni szeretteiknek. Megkérik az özvegyet, segítsen nekik. Holly egyvalamiben biztos: semmiképp nem hagyja magát visszarángatni mélységes gyászába, amelyen nagy nehezen túllépett. Hét évbe telt, mire újra összerakta és kitalálta magát, és szeretné tovább élni az életét. Ám rá kell döbbennie, hogy ha szeretünk valakit, mindig van még valami mondandónk… Az Utóirat: Szeretlek! világsikerű könyv várva-várt folytatása.


Nyereményjáték

A mostani nyereményjátékunkban minden állomáson Cecelia Aherntől fogtok idézeteket találni. A feladatotok az lesz, hogy megfejtsétek, melyik könyvéből idéztünk, és beírjátok a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review