Addison Cole: Olvass és szeress - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Addison Cole Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Addison Cole: Olvass és szeress

Addison Cole: Olvass és szeress

2019 Addison Cole Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Új szerző mutatkozik be a Könyvmolyképző Kiadónál. Bár a tél közeleg, Addison Cole története a tengerpartra és a nyárba repíti vissza olvajóját, és a vállalkozó kedvűeknek új lekvár-ötletekkel is szolgál. Kövesd blogturnénkat és játssz a kiadó által felajánlott nyereménykönyvért!

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Czutor Veronika

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 296 oldal

 Az ​Édes Seaside-i nyarak-sorozatban egy vidám, pajzán és érzelmes baráti társasággal ismerkedhetünk meg, akik nyaraikat Cape Codon töltik. Folyamatosan húzzák egymást, egyáltalán nem tökéletesek: akárcsak te vagy én. Könyörögni fogsz, hogy te is bekerülhess ebbe a baráti körbe!
   A bestseller szerző, Kurt Remington élete az írás. Napi tizenkét órát tölt a számítógépe előtt. Ritkán hagyja el tengerparti háza rejtekét, ahol a következő thrillerének befejezésén dolgozik. Egészen addig, amíg a szabad szellemű Leanna Bray majdnem vízbe fullad, amikor a kutyája után veti magát a viharos tengerbe. A férfi kimenti őket, s ezzel tökéletes tervei romba dőlnek. Kurtot idegesíti és izgatja a csinos, rendetlen nő, aki csupa szeszély és spontaneitás. Mindent elfelejt, és képtelen megtervezni a napjait.
   Leanna azért költözött Cape-re, hogy elindítsa lekvárkészítő vállalkozását, és amíg nem hozza egyenesbe az életét, nem akar férfiakkal foglalkozni. Csakhogy nem tudja kiverni a fejéből a száznyolcvan centis, vonzóan izmos és rendmániás Kurtot. Csak egy percre akar beugrani a férfihoz, hogy köszönetet mondjon neki, de a délután megtapasztalt forró érzelmek váratlanul új mederbe terelik a kapcsolatukat.
   Kurt és Leanna próbára teszi a törvényt: valóban igaz lenne, hogy az ellentétek vonzzák egymást
   Dobd fel a történettel a napod!
 


  Új szerző mutatkozik be a Könyvmolyképző Kiadónál. Bár a tél közeleg, Addison Cole története a tengerpartra és a nyárba repíti vissza olvajóját, és a vállalkozó kedvűeknek új lekvár-ötletekkel is szolgál.
   Kövesd blogturnénkat és játssz a kiadó által felajánlott nyereménykönyvért!

Nyereményjáték

 A történet hősnője lekvár készítésében jeleskedik, ezért mi is megpróbálkozunk vele.
   Emlékeztek a gyermekkor "akasztós" játékára? Így kell kitalálnotok a turné egy-egy állomásán milyen gyümölcsből főznek lekvárt.
   Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésre, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan új nyertest sorsolunk!A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review