Sarah MacLean - Hozományvadászok kíméljenek! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Sarah MacLean - Hozományvadászok kíméljenek!

Sarah MacLean - Hozományvadászok kíméljenek!

2019 Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a hazánkban is kedvelt írónő, Sarah MacLean legújabb regénye, ami A szerencsejáték szabályai sorozat első kötete, ami a Tizenegy botrány egy herceg meghódításához regény világában játszódik. Penelope és Michael története korán sem unalmas, gyere velünk és kövesd a blogturné állomásait, hogy jobban megismerhesd őket. Ha velünk játszol tiéd lehet a könyv egyik példánya.

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Mergl-Kovács Bernadett

Műfaj: történelmi romantikus

Terjedelem: 480 oldal

Egy hozományvadász bármire hajlandó, ha el akar érni valamit… Tíz éve már, hogy Bourne márki a rangján kívül mindenét elveszítette. A rideg és könyörtelen férfi időközben London legelőkelőbb szerencsejáték-barlangjának társtulajdonosa lett, és bármire hajlandó, hogy visszaszerezze örökségét – még arra is, hogy feleségül vegye a feddhetetlen és karót nyelt Lady Penelope Marburyt. A lady azonban felbontott jegyessége és az alkalmatlan kérőkben bővelkedő, hosszú évek után nem elégszik meg egy unalmas, kényelmes házassággal. Még szerencse, hogy újdonsült férje, a londoni alvilág hercege dúskál a hölgy számára eddig ismeretlen élvezetekben. Bourne márki azonban megfogadja, hogy távol tartja feleségét a szerencsejáték bűnös világától – ami nehéz feladatnak bizonyul, ugyanis a lady pontosan tisztában van a saját vágyaival, amelyekért bármit hajlandó feláldozni… akár a szívét is. Történet a Tizenegy botrány egy herceg meghódításához című regény világából. Élvezd az új kalandokat!


 




Nyereményjáték

Mostani játékunk nem egészen kapcsolódik a könyv közvetlen témájához, de mégis izgalmas -  egy-egy történelmi romantikusból találtok idézeteket, amiket fel kell ismernetek és odaírni, hogy ki írta a könyvet. Ha nem ismertétek előtte őket, nézzetek utána, mert remek kis darabok. :)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review