Renee Ericson: Több mint víz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös
Renee Ericson: Több mint víz

Renee Ericson: Több mint víz

Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A tudomány és művészet találkozik Renee Ericson romantikus könyvében. A több mint víz hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, és egy blogturné keretében mi is elmondjuk a véleményünket róla. Ha kíváncsiak vagytok Foster és Evelyn nem mindennapi párosának történetére, akkor tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért!

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Guti Eszter

Műfaj: New Adult

Terjedelem: 384 oldal

Nem érzem helyesnek. Nem érzem helytelennek. Csak érzem. E.J. Cunning művészettörténet szakra jár és egy rockzenésszel randizik. Foster Blake vegyészmérnöknek tanul és botfüle van. Egyáltalán nem egymás esetei, csak együtt dolgoznak. Aztán egy görbe éjszaka mégis szexhez vezet – barátokként -, ami után születik egy megállapodás közöttük. Olyan egyszerűnek tűnik az egész, pedig soha semmi nem az. Sok réteg lapul az emberek külső álcája alatt. Alaposan mögé kell nézni, ha fel akarjuk tárni, amit a másik rejt. Több mint víz – egy egész történet, egy élő, lélegző anyag a mindent visszatükröző felszín alatt. Csupa művészet, csupa tudomány. Mélyedj el a titkaiban!
 



Nyereményjáték

A mostani játékunkban egy kicsit mi is tudományosak leszünk, a kémia világába invitálunk titeket. Minden állomáson egy-egy kémiai elem jellemzőjének a leírását találjátok meg, a feladatotok pedig mindössze annyi, hogy kitaláljátok melyik elemről van szó, és beírjátok a nevét a Rafflecopter dobozba.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review