Matt Haig - Az Igazmondó Glimpi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Kolibri Kiadó Matt Haig mese vers
Matt Haig - Az Igazmondó Glimpi

Matt Haig - Az Igazmondó Glimpi

2019 Kolibri Kiadó Matt Haig mese vers
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Matt Haig Az Igazmondó Glimpi c. verses mesekönyve. A Blogturné Klub kilenc bloggere ennek örömére bemutatja A fiú, akit Karácsonynak hívnak sorozatból más jól ismert és mindenki által szeretett Igazmondó Glimpi vicces és szívmelengető történet, melyben szó esik igaz barátságról, őszinteségről, kudarcok feldolgozásáról, és az élet szépségéről.

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Szabó T. Anna

Műfaj: verses mese

Terjedelem: 122 oldal


Fülszöveg:
Majd pirulsz és vidulsz és rossz viccen nevetsz,
és szaladsz és maradsz és szeretsz és feledsz.
Te döntesz, hogy telik veled az élet el,
úgy hajlik, mint hangod, amikor énekel.
Igazmondó Glimpinek, a Karácsony-trilógia egyik legnépszerűbb szereplőjének nehéz az élete, hiszen képtelen hazudni, és emiatt folyton bajba kerül. De ebben a könyvben Glimpi végre igazi otthonra talál!
Ez a vicces és szívmelengető mese az igaz barátságról, az őszinteségről, a kudarcok feldolgozásáról, de leginkább mégis az élet szépségéről szól, amit csakis mi teremthetünk meg a magunk számára.
Szabó T. Anna friss, szemtelen és könnyfakasztó fordításában.
https://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/az-igazmondo-glimpi/



Nyereményjáték

Mostani játékunk során az Igazmondó Glimpi bőrébe bújunk… több-kevesebb sikerrel. Emberek lévén sajnos nem mindig sikerül igazat mondanunk. A Ti feladatotok, hogy eldöntsétek, igaz vagy hamis az adott állomáson olvasható állítás. Amennyiben mind a kilenc megfejtést beírjátok a rafflecopter megfelelő sorába, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


0 Reviews:

Post Your Review