Róbert Katalin - Keresd az igazit! (Lélekfény 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Róbert Katalin Vörös Pöttyös YA
Róbert Katalin - Keresd az igazit! (Lélekfény 1.)

Róbert Katalin - Keresd az igazit! (Lélekfény 1.)

2019 Róbert Katalin Vörös Pöttyös YA
Rövid leírás:
Már megjelent Róbert Katalin álomszép új regénye, amiben a lelkitársak a fő téma. Kövesd végig a blogturnét, ismert meg a szuper könyvet, és ha szerencsés vagy, egy példányt meg is nyerhetsz a kötetből.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Terjedelem: 336 oldal

Az utunkat tilalmak szegélyezik. Egy távoli sziget elzártan élő népét különleges ajándékkal áldották meg az égiek: a tírek a Napésholdtól kapott társjegynek köszönhetően mindenki számára megtalálhatják az igazit. Milo mindig társra vágyott, de nem kaphatjaa meg. Rá más sors vár. . Amikor a mesterét szörnyű vádakkal perbe fogják, elindul kideríteni az igazságot. Olyan titkokat fedez fel, melyek az egész nép életét megrengethetik. Deniel álruhában érkezett a tírek szigetére, titkos küldetést teljesít, és válaszokat akar, de ehhez találnia kell egy olvasót. Amint megpillantja Milót, az élete egy csapásra megváltozik. Vajon Milo az, aki megadhatja neki a válaszokat? Elina mindig tudta, hogy a tökéletes társa csak Kellán lehet, noha társjegyük alapján tilos házasodniuk. Aztán az olvasók döntése nyomán mindkettőjüknek el kell hagynia az otthonát, hogy valaki mással éljék le az életüket. De Elina nem képes kitépni a szívéből Kellánt. Miért vonzódik annyira a fiúhoz, ha ez a vágy bűnös? Lehet, hogy ezúttal az olvasók tévedtek? Hogyan ismerhető fel a lelki társunk? Tiltott vágy, titok és izgalom egy ragyogóan eredeti fantasy regényben. Ismerj meg a világot, ahol léteznek valódi kötödések, ahol a szerelem nem kérdés, hanem bizonyosság! Harcolj a szerelemért!
 


Nyereményjáték

A Keresd az igazit! borítóját Ambrús Renáta tervezte, aki már több magyar szerző borítóját is megálmodta az elmúlt évek során. A mostani játékban olyan könyvekből találsz fülszövegrészletet, aminek a borítója Ambrús Renáta nevéhez köthető. Jöjj rá melyik az a könyv, és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review