Jewel A. Ann: Zajlik az élet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 kortárs Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Jewel A. Ann: Zajlik az élet

Jewel A. Ann: Zajlik az élet

2019 kortárs Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan megjelenik Jewel A. Ann Zajlik az élet című regénye, melynek fő témája az útkeresés. A történet főszereplője egykor a legapróbb részletekig mindent megtervezett az életében, de amikor az élet közbeszól, és minden apró szilánkokra hullik körülötte, hirtelen nem találja, hogy merre tovább. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szarvas Szilvia

Műfaj: Romantikus

Terjedelem: 464 oldal

Sosem tudhatod, mikor kell átértékelni az elveidet… Parker Cruse megveti a hűtlenséget. Valószínűleg azért, mert a barátja az ikertestvérével csalta meg. Aztán némi hashajtó a nővére esküvőjén végleg tönkreteszi eleve feszült viszonyukat. Parker elhatározza, hogy felnő és végre huszonhat évesként viselkedik. Első lépés: Kiköltözni a szülői házból. Második lépés: Munkát szerezni. És erre lehetőség is adódik, amikor találkozik új szomszédjával, Gus Westmannel. A konzervatív értékrenddel és nem mindennapi kinézettel rendelkező férfi különleges képessége, hogy hihetetlenül erotikusan mondja ki Parker nevét. És nős. A felesége, Sabrina, egy sikeres cég vezetője, felveszi a lányt. Parker a lehető legjobb személyi asszisztens akar lenni, ezért megfogadja, hogy mindenre odafigyel, megsétáltatja a kutyát, elmegy a vegytisztítóba, és nem csókolja meg Gust – újra. Harmadik lépés: Ne ítélkezz! Negyedik lépés: Tartsd észben, hogy ha közbeszól az élet, ... egy szemvillanás alatt teszi. Olvasd el, de készíts magad mellé zsebkendőt!





Nyereményjáték

Mostani játékunkat a Zajlik az élet címe ihlette. Minden állomáson találtok egy anagrammát, amelyben egy olyan könyv címének betűit kevertük össze, amiben szerepel az élet szó. Egy kis segítség: Minden anagramma után odaírjuk, hogy a kitalálásra váró cím hány szóból áll. Amennyiben egy cím tartalmaz angol és magyar elemeket is, mindenütt csak az adott cím magyar részét kell kitalálni. Előfordulhat, hogy a dupla betűket, mint például az “sz” vagy a “cs” külön szedtük, vagy megfordítottuk. Nincs is más dolgotok, mint kitalálni, mi is az egyes állomásokon keresett kötetek címe, és beírni azt a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Jó keresgélést! :) (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)






A turné állomásai

  • 11.24. Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review