Catherine Rider - Csók Londonban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Menő Könyvek romantikus YA Young Adult
Catherine Rider - Csók Londonban

Catherine Rider - Csók Londonban

2019 Menő Könyvek romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:
A romantikus regények kedvelőinek egészen biztosan nem kell bemutatni Catherine Ridert, akinek idén a Menő Könyvek jóvoltából már a harmadik karácsonyi témájú könyve jelent meg. Az új regényben is egy fiú és egy lány áll neki együtt, hogy felfedezzenek egy várost – jelen esetben Londont – miközben igyekeznek túllépni a gondjaikon, és lassan talán szerelem is szövődik köztük. Tartsatok négy bloggerünkkel, és ismerjétek meg ezt az ünnepi hangulatú regényt, valamint nyerjétek meg a könyv egy példányát is!

Blogturné Részletek


Kiadó: Menő Könyvek

Fordító: Nánási Yvette

Műfaj: YA, romantikus

Terjedelem: 304 oldal

Fülszöveg:
Szerelem angol módra
London, egy héttel karácsony előtt. A 19 éves Jason Malone most először jár álmai városában. Ott akarja hagyni a jogi egyetemet, hogy színész lehessen. Az első lépés az úton az lenne, ha sikerülne ösztöndíjat szereznie a Royal Academy of Dramatic Artsra, de ahhoz el kell mennie egy meghallgatásra. Cassie Winternek elege van a színházból, a filmekből, meg úgy általában a színészkedésből. És ennek megvan az oka. Amikor Cassie és Jason összetalálkoznak A nyomorultak meghallgatásán, elhatározzák, hogy együtt fedezik fel Londont. Olyan meglepetések érik őket ez alatt a pár nap alatt, amilyenekre nem is számítottak.
  https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/csok-londonban


Nyereményjáték


A regényben fontos szerepet kap a színház, ugyanis mindkét főszereplő színészkedik, és szívesen töltik az idejüket a színház nézőterén. Ezért a mostani játékunkban olyan színdarabok (drámák vagy olyan regények, amelyeket színpadra állítottak) címeit kell kitalálnod a leírások alapján, melyek valahogyan köthetők a könyvhöz.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review