Elizabeth Gilbert: New York lányai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Partvonal Kiadó romantikus
Elizabeth Gilbert: New York lányai

Elizabeth Gilbert: New York lányai

2019 Partvonal Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek című bestseller szerzője új regényében ezúttal a negyvenes évek színházi világába és New Yorkba kalauzol bennünket a kalandos életű Vivan által. A magával ragadó memoár nem csupán egy idős asszony visszaemlékezése, hanem egy fantasztikus korszak krónikája is egyben. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével és nyerjétek meg a könyv egy példányát a kiadó jóvoltából!

Blogturné Részletek

Fülszöveg 

Nem kell jó kislánynak lennünk ahhoz, hogy jó emberré váljunk.
„Egy nő az élete során előbb-utóbb belefárad abba, hogy folyamatosan szégyellje magát… Ezután pedig végre igazán önmaga lehet."
Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek világszerte népszerű szerzője egy különleges memoárral lepte meg rajongóit, amely az 1940-es évek New Yorkjának színházi világába kalauzolja az olvasót. A kalandos életű főhősnő, az immár nyolcvankilenc éves Vivian örömmel és némi megbánással emlékezik vissza élvhajhász és öntörvényű fiatalságára, valamint azokra az eseményekre, amelyek későbbi életét alakították.

A New York lányai a női szexualitás, a szabadosság, illetve az igazi szerelem természetét kutatja. Az írónő várva várt regényét az emberi vágyak és kapcsolatok bölcsességgel teli ábrázolása teszi páratlan szerelmi történetté.
Kiadó: Partvonal Kiadó 
Eredeti cím: City of Girls
Fordító: Mohai Szilvia
Megjelenés ideje: 2019. november 4.
Terjedelem: 447 oldal
Kötés: keménytáblás ISBN: 9786155783852



Nyereményjáték

A könyvben nagyon fontos szerepe van egy karizmatikus, fiktív színésznőnek. Játékunkban ezúttal a korszak híres színésznőinek EREDETI nevét keressük. (Tehát pl. Marilyn Monroe esetében Norma Jeane Mortensont kellene beírni a Rafflecopterbe).(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway


Állomáslista


11/13 Readinspo
11/15 Olvasónapló

0 Reviews:

Post Your Review