Tina Fey: A nagymeNŐ - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arany Pöttyös életrajz Könyvmolyképző Kiadó Tina Fey
Tina Fey: A nagymeNŐ

Tina Fey: A nagymeNŐ

Arany Pöttyös életrajz Könyvmolyképző Kiadó Tina Fey
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A nők nem humorosak? Tina Fey a komédia világában csinált karriert. A nagymeNŐ című humoros életrajzi kötetében pedig igyekszik rácáfolni a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákra. Sikerül neki? Tartsatok a Blogturné Klub négy bloggerével, és derítsünk rá fényt együtt! A turné végén megnyerhetitek a könyv egy példányát!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Goitein Veronika
Műfaj: életrajz
Terjedelem: 256 oldal

FÜLSZÖVEG: Mielőtt ​​a világ megismerhette volna Liz Lemont, a Weekend Update című műsort vagy Sarah Palint, Tina Fey csak egy lány volt, akinek volt egy álma: a helyi repülőtéren üldözi őt a felsős tesitanára. Meg volt egy másik álma is, az, hogy egy szép napon humorista lesz a tévében. Mindkét álma valóra vált. Most végre megjelenik Tina Fey története. Benne lesznek azok a napok, amikor fiatal volt, bohó, és rendkívül undok, és azok a napok, amikor a Saturday Night Live-val turnézott. Benne lesz, mennyi mindent megtett és nem tett meg azért, hogy tökéletes legyen a megjelenése, és hogy mennyi mindent megevett és nem evett meg a padlóról, amikor kicsi gyerekkel volt otthon. Benne lesz a főiskolai viszonzatlan szerelem, meg a nászút, ami majdnem fatálisnak bizonyult. Benne lesz minden, ennek a fejezetnek a kezdetétől a könyv végéig. Tina Fey mindent elmesél, és megerősíti, amit mindig is gyanítottunk: csak akkor vagy valaki, ha azt mondják rólad, kekec megalomániás vagy. Főnök. (A könyv tartalmazza a következő összetevőket: Különleges kéretlen tanácsok a Szoptatásról; Vélemény hercegnőkről; a Photoshopról; a választásokról; és az olasz rumos tortáról!)

  


Nyereményjáték


A könyvhöz tartozó nyereményjátékunkban most arra vagyunk kíváncsiak, mely színészek voltak Tina Fey partnerei egy-egy vígjátékban. Minden állomáson rövid ismertetőt találtok olyan  színészekről, aki Fey partnereként tűntek fel. A feladototok, hogy kitaláljátok, mely színészről szól a részlet, és nevét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába!

Figyelem! A sorsoláson csak azok vehetnek részt, aki minden állomáson helyesen válaszoltak. A válaszokon nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review