Cassandra Clare - Pokoli szerkezetek trilógia - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Cassandra Clare Fantasy Young Adult
Cassandra Clare - Pokoli szerkezetek trilógia

Cassandra Clare - Pokoli szerkezetek trilógia

Cassandra Clare Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az Árnyvadászok anyja, Cassandra Clare nem csak a jelenben, hanem a múltban is megmutatta, miként éltek az Árnyvadászok, A végzet ereklyéiben megismert főszereplők ősei.

A történet ezúttal Viktória királynő uralkodásának az idejébe kalauzol minket, a hősnőnk pedig Tessa, a különös képességekkel bíró lány, akit két jóképű árnyvadász, Will és Jem is védelmez.

A Blogturné Klub három bloggere a teljes trilógiát bemutatja, ti pedig mindhárom kötetből nyerhettek 1–1–1 példányt! Tartsatok velünk!


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Kamper Gergely

Terjedelem: 442 oldal

A mágia veszélyes – de a szerelem még veszélyesebb
Amikor a tizenhat éves Tessa Gray Viktória királynő uralkodása idején megérkezik Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Teslának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, akiknek egyetlen célja, hogy megszabadítsák a világot a démonoktól. Ahogy egyre mélyebben merül a világukba, a lány azt veszi észre, hogy egyszerre varázsolja el két legjobb barát, és nem sokára rá kell döbbennie, hogy a szerelem a legveszélyesebb varázslat mind közül.

  


Nyereményjáték



Cassandra Clare igazi birodalmat épített ki az Árnyvadász-kötetekkel, amikből itthon is rengeteg megjelent már.

A mostani játék során 1-1 idézetet találtok az Árnyvadász-kötetekből, nektek pedig a Rafflecopter doboz megfelelő kell beírni az adott könyv címét, amiben megtalálható az idézet.

Figyelem! (A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint) felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

Pokoli szerkezetek 1. – Az angyal
08.01. – Sorok Között
08.04. – Letehetetlen
08.07. – Cbooks

Pokoli szerkezetek 2. – A herceg
08.10. – Sorok Között
08.13. –  Cbooks
08.16. – Letehetetlen

Pokoli szerkezetek 3. – A hercegnő
08.20. – Sorok Között
08.22. –  Cbooks
08.25. – Letehetetlen

0 Reviews:

Post Your Review