Mary Nichols: Két világ - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press II. világháború romantikus Történelmi
Mary Nichols: Két világ

Mary Nichols: Két világ

General Press II. világháború romantikus Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A II. világháború családokat, életeket forgatott fel fenekestül, és döntött romba véglegesen. A General Press Kiadó gondozásában a napokban jelent meg Mary Nichols: Két világ című regénye a világháború olyan arcát mutatja meg, ami nem szerepel a tankönyvekben. Tartsatok a Blogturné Klub négy bloggerével, akik a köteten kívül egyéb, a történethez kapcsolódó extrákkal is várnak Titeket, s ha a turnéval tartotok, megnyerhetitek a könyv egy példányát!

Kiadó: General Press Kiadó
Fordító: Seregi Márton
Műfaj: történelmi, romantikus
Terjedelem: 328 oldal

FÜLSZÖVEG: Élj ​​a jelennek, és higgy a jövőben!
Louise Fairhurst kimerült, megviselt tanítványaival az éj leple alatt érkezik meg egy barátságos norfolki faluba. Hosszú út áll mögöttük. Egyenesen Londonból jönnek, de nem azért, hogy egy jót kiránduljanak – kitelepítették őket, miután Hitler lerohanta Lengyelországot, és a kormány a főváros bombázásától tartott. A fiatal tanárnőnek hirtelen nagy felelősség szakad a nyakába: nemcsak a gyerekek nevelőjeként kell helytállnia a vészterhes időkben, de anyjuk helyett anyjuknak is kell lennie. Bár a szokatlan feladat félelemmel tölti el, furcsamód mégis felszabadítólag hat rá: így végre elmenekülhet elnyomó, erőszakos apja uralma alól. A gyerekekkel együtt szép lassan beilleszkedik a falu lakóinak életébe, és barátokra is talál, de a háború pusztításait mindnyájan megszenvedik. Aztán egy véletlen folytán összeismerkedik Jan Grabowskival, egy lengyel pilótával, a két világ találkozása pedig megrázó változásokat hoz mindkettejük életében...Mary Nichols regényének főhősei a háború poklában küzdenek a boldogságukért, miközben próbálnak hűek maradni önmagukhoz.

  


Nyereményjáték


A regényhez kapcsolódó nyereményjátékunkban most a II. világháború hadműveletekhez kapcsolódó történelmi tudásotokat teszteljük. Nem kell megijedni! Minden állomáson rövid leírást találtok egy-egy hadműveletről, a feladatotok pedig az, hogy a hadművelet nevét a Rafflecopter megfelelő sorába írjátok! 

Figyelem! A sorsoláson az vesz részt, aki minden állomáson helyesen válaszol - a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway 

A turné állomásai

08.24. - Szembetűnő
08.26. - Könyvvilág
08.29. - Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review