Scott Hawkins: Az Égett-hegyi könyvtár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Fantasy fumax kiadó Scott Hawkins thriller
Scott Hawkins: Az Égett-hegyi könyvtár

Scott Hawkins: Az Égett-hegyi könyvtár

2016 Fantasy fumax kiadó Scott Hawkins thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ezúttal egy könyvtárba kalauzolunk titeket, méghozzá nem is akármilyenbe. Az Égett-hegyi könyvtárban nem igazán könyvtárosok dolgoznak, de maga a hely sem igazán egy könyvtár. Hogy is lehetséges ez? Megtudhatjátok, ha követitek a blogturnét augusztus 30. és szeptember 1. között. És ahogy az lenni szokott, a könyv egy példányát is megnyerhetitek a Fumax kiadó jóvoltából.


Kiadó: Fumax
Fordító: Rusznyák Csaba
ISBN: 9786155514463
Oldalszám: 390


EGY ​ELTŰNT ISTEN.
EGY KÖNYVTÁR AZ UNIVERZUM TITKAIVAL.
EGY NŐ, AKI TÚL ELFOGLALT AHHOZ, HOGY ÉSZREVEGYE MEGKÖVÜLT SZÍVÉT.
Carolyn alig különbözik a körülötte élő emberektől. Szereti a guacamolét, szeret rágyújtani és steaket enni. Tudja, hogyan kell használni a telefont. A ruhák néha ugyan kifognak rajta, de a karácsonyi pulóverből, biciklisnadrágból és lábmelegítőből álló szerelése komoly sikert arat.
Elvégre régen ő maga is átlagos amerikaiként élt.
Ez persze már nagyon régen volt. Még azelőtt, hogy a szülei meghaltak. Azelőtt, hogy más gyerekekkel együtt befogadta őt egy férfi, akit csak Apának hívtak.
Carolyn azóta nem sokat járt odakint. Adoptált testvéreivel együtt Apa ősi szokásainak megfelelően nevelkedtek: Könyvtárának könyveit tanulmányozták, és megtanulták Apa hatalmának néhány titkát. Néha pedig azon tűnődtek, kegyetlen tanáruk titokban nem maga Isten-e.
Ám Apa váratlanul eltűnt, és a titkait tartalmazó Könyvtár a teremtés feletti hatalom erejével együtt őrizet nélkül maradt.
A hatalmat maguknak akaró, kegyetlen ellenségek sorakoznak fel Carolyn ellen, akiknek ereje messze meghaladja az övét.
De ő számolt ezzel.
Az egyetlen gond csak az, hogy miközben egy új Isten megteremtéséért harcol, megfeledkezik azokról a dolgokról, amelyek emberré teszik őt.
Neil Gaiman és Joe Hill találkozása egy lenyűgözően eredeti, rémisztő és sötét humorú dark fantasyben. Felejthetetlen karaktereivel, sokkoló történetével Az Égett-hegyi Könyvtár egyszerre elborzasztó és frenetikus, agyzsibbasztóan idegen és szívszorítóan emberi.

  



Nyereményjáték

A könyvben minden könyvtárosnak van egy képessége, valami, amit az átlagos emberek nem tudnak megcsinálni. Minden blogon találtok egy szereplőt és egy képességet, az lesz a feladatotok, hogy összepárosítsátok a szereplőket, és a párokat be kell írnotok a rafflecopter megfelelő sorába. Példul: 1: Aang, léghajlító. A: Tudja irányítani a levegőt. Tehát a rafflecopterbe azt kell beírnotok, hogy 1-A.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van a kiküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

08. 30. Függővég
08. 31. Always Love a Wild Book
09. 01. Bibliotheca Fummie


0 Reviews:

Post Your Review