Nicholas Sparks: Mindig van holnap - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press Nicholas Sparks romantikus
Nicholas Sparks: Mindig van holnap

Nicholas Sparks: Mindig van holnap

General Press Nicholas Sparks romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ha romantikus regények, akkor Nicholas Sparks. Ha pedig új - vagy új köntösben megjelenő - Nicholas Sparks-regény, akkor blogturné! A General Press Kiadó gondozásában új borítóval jelenik meg a szerző Mindig van holnap c. regénye. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerjétek meg a történetet, és az extrákon kívül nyereményjátékunkon megnyerhetitek a könyv egy példányát!

Kiadó: General Press Kiadó
Fordító: Loósz Vera
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 344 oldal

FÜLSZÖVEG: A szerető férj és odaadó apa, Miles Ryan harmonikus élete semmivé foszlott azon a napon, amikor felesége meghalt egy cserbenhagyásos balesetben. Noha továbbra is minden reggel felkel, hogy gondoskodjék a kisfiáról és elvégezze seriffhelyettesi feladatait, mégis fásult, reménytelen sötétségben él. Amikor találkozik Sarah Andrewszal, fia tanítónőjével, aki egy kiábrándító házasság után próbálja újraépíteni az életét, a két fiatal egymásba szeret. A szerelem, amiről már azt hitték, örökre száműzve lett az életükből, lassan enyhíteni kezdi a múlt fájdalmait. Ám hamarosan rádöbbennek, hogy szerelmükön kívül valami más is összefűzi őket – egy félelmetes titok, amely kemény próbatétel elé állítja mindkettejüket. Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai, Éjjel a parton, Szerencsecsillag stb) lebilincselően izgalmas, megindító története egy pár újra meglelt boldogságáról, és egy kegyetlen titokról, amely örökre e boldogság útjába állhat.

  


Nyereményjáték



Az elmúlt egy évben, a General Press Kiadó jóvoltából több Nicholas Sparks-regénnyel is volt szerencsénk turnézni. Ebben a játékban kicsit ezeket a regényeket is felfedezzük. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet az általunk is turnéztatott Sparks-könyvekből. A feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik regényből származik az idézet, és a könyv címét a Rafflecopter megfelelő sorába írjátok! Kellemes kalandozást!


Figyelem! A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik minden állomáson helyesen válaszoltak - válaszaitokon utólagosan nem áll módunkban változtatni. A nyerteseket e-mailben értesítjük, melyre kérjük, 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné állomásai

07.31. - Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review