Maggie Stiefvater: The Dream Thieves – Álomrablók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Maggie Stiefvater Vörös Pöttyös YA Young Adult
Maggie Stiefvater: The Dream Thieves – Álomrablók

Maggie Stiefvater: The Dream Thieves – Álomrablók

2016 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Maggie Stiefvater Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Hollófiúk visszatérnek! A négy kötetes sorozat második részében tovább bonyolódik a nyomozás a Ley-vonalak környékén. Augusztus 8. és 14. között a Blogturné Klub három állomásos retró turnéra indul az Álomrablókkal, hogy immáron teljes kollekcióval készülhessünk az utolsó kötet megjelenésére.


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Molnár Edit
Műfaj: YA, fantasy
Terjedelem: 488

A varázslat és a romantika különös keveréke. Minden rajongó erre várt!

Most, hogy Cabeswater körül életre keltek a Ley-vonalak, Ronan, Gansey, Blue és Adam élete gyökeres fordulatot vesz. Ronan, például, egyre mélyebbre merül az álmaiban, és az álmok is egyre erőszakosabban tolakodnak be az ébrenlét óráiba. Mindeközben néhány velejéig gonosz ember ugyanazt a mozaikdarabkát keresi, amit Gansey is…

  

Nyereményjáték


Mostani játékunkban olyan tudósok és szerzők nevét keressük, akik a Hollófiúkhoz hasonlóan maguk is foglalkoztak a Ley-vonalak utáni kutatással.
Minden állomáson megtaláljátok egy kutató képét és születési dátumát, ezek alapján kell nyomoznotok, végül pedig beírni a tudós nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.


Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai


08.08. - CBooks
08.11. - Sorok között
08.14. - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review