Peter Lerangis - A kolosszus feltámadása - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Peter Lerangis - A kolosszus feltámadása

Peter Lerangis - A kolosszus feltámadása

Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A világ hét csodája még sok-sok ezer év elteltével is csupa rejtély. A Blogturné Klub három tagja most ezeknek a rejtélyeknek a nyomába szegődik, A kolosszus feltámasztása történetén keresztül. Először egy ráhangoló extra állomáson merülhettek el a világban, utána pedig két értékelést is olvashattok a könyvről.

Játékra is invitálunk titeket: ha ügyesen találjátok meg az új csodákat, a könyv egy példányát is megnyerhetitek.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Acsai Roland
Műfaj: Middle Grade
Terjedelem: 304 oldal

Egy srác… Jack McKinley egy hétköznapi srác nem hétköznapi problémával. Jack hat hónap múlva meghal.

Egy küldetés… Miután Jack összeesik a forgalmas utcán, egy különös helyen lévő különös kórházba kerül. A kórházat egy Bhegad nevű, különös professzor vezeti, aki elárulja Jacknek, hogy betegségét egy gén okozza, mely azzal öli meg őt, hogy túl erőssé és gyorssá teszi. Pedig erősnek kell lennie, mert rá vár a világ megmentése.

Egy probléma… A hét mágikus loculust ellopták és elrejtették a világ különböző tájain. Jacknek és társainak kell megtalálnia őket, mielőtt rossz kezekbe kerülnének. Mert akkor Jackék meghalnának, az elveszett világ felbukkanna, az óceánok kiöntenének, és a most ismert világnak befellegzett.

Hét csoda… Jacket senki sem kérdezte meg arról, hogy hős akar-e lenni. Neki egyszerűen hősnek kell lennie. Egy srác. Egy küldetés. Egy nagy probléma. Az izgalmak A kolosszus feltámasztásával elkezdődnek, és nem is érnek véget, amíg a sorozat be nem fejeződik…

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/kameleon-konyvek/peter-lerangis-a-kolosszus-feltamasztasa-7204
  


Nyereményjáték



A kolosszus feltámasztása történetében fontos szerep jut az ókori világ hét csodájának. Mostani nyereményjátékukban egy kis csavarral építünk erre. Az ókori csodákat megismerheted a könyvekből, de tudtad, hogy létezik a világ hét új csodája is? És bizony ezekről még nem maradt le senki, egytől egyig látogathatók.
A turné minden állomásán egy nyomot találsz, ami valamelyik csodára utal. Nincs más feladatod, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, melyikre.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review