Lisa Genova - Megmaradt Alice-nek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Lisa Genova - Megmaradt Alice-nek

Lisa Genova - Megmaradt Alice-nek

Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A háromgyermekes harvardi professzorasszony karrierje csúcsán jön rá, hogy  Alzheimer-kóros. A történet az ő sorsát meséli el szívszorító, néhol felemelő, sokszor pedig ijesztő módon... A regényből díjnyertes film készült Julianne Moore főszereplésével.

Ismerd meg a könyvet! A Blogturné Klub három bloggere meséli el a véleményét a nagyszerű regényről, aminek egy példányát Te is megnyerheted.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Neset Adrienn
Terjedelem: 328 oldal

A háromgyerekes, boldog házasságban élő harvardi professzorasszony, Alice a karrierje csúcsán van, amikor azt veszi észre, hogy egyre feledékenyebb. Az idő haladtával gondolatai is összekuszálódnak, memóriája egyre gyakrabban hagyja cserben. A diagnózis: Alzheimer-kór, korai stádiumban. A függetlenségére mindig büszke Alice összeszorított foggal igyekszik ugyanúgy élni az életét, mint korábban, és csak a jelennel foglalkozni, de a betegség lassan úrrá lesz rajta. Helyenként szívszorító, néhol felemelő, ugyanakkor ijesztő történet arról, milyen az, amikor valaki szó szerint elveszíti az eszét…

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/lisa-genova-megmaradt-alice-nek-6071
  


NyereményjátékA regényből díjnyertes film született, aminek a főszerepében Julianne Moore bizonyított, és megkapta élete első, és már régóta kiérdemelt Oscar díját.

A mostani játék során Julianne filmjeiből láttok egy-egy képet, a feladatotok, hogy felismerjétek, honnan származik a jelenet, és beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! (A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint) felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

07.31. - Szembetűnő
08.06. - Sorok Között

0 Reviews:

Post Your Review