Kristin Cashore: Graceling - A garabonc - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy high fantasy Könyvmolyképző Kiadó Kristin Cashore
Kristin Cashore: Graceling - A garabonc

Kristin Cashore: Graceling - A garabonc

Fantasy high fantasy Könyvmolyképző Kiadó Kristin Cashore
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Nyári retro turnésorozatunk egy újabb darabjához érkeztünk, ahol most Kristin Cashore fantasysorozatának első kötete, a Graceling - A garabonc lesz a középpontban. A király unokahúgának nem könnyű az élete, főleg, ha garabonciája miatt különleges erővel bír, és feladatai közé tartozik, hogy megbüntesse azt, aki a király szerint bűnt követett el, még akkor is, ha nem mindig ért vele egyet. A háromállomásos turné során nem csak a véleményünket olvashatjátok el, hanem érdekességeket is megtudhattok a könyvről. Tartsatok velünk augusztus 13 és 17 között, és ha szerencsések vagytok, megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott könyvpéldányt.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Farkas Orsolya és Szalai Virág
Műfaj: high fantasy
Terjedelem: 480 oldal

Katsa, a garabonc Úrnő, egyike azoknak a ritka és fura szerzeteknek, akik különös képességgel születtek. Az ő rendkívüli tehetsége a küzdelemben, a halálosztásban mutatkozott meg; nyolc éves kora óta tudja, hogy akár puszta kézzel is képes embert ölni. A király unokahúgaként kiváltságos életet élhetne, de garabonciája miatt kénytelen a király erőszakos megbízásait teljesíteni.
Amikor találkozik a szintén garabonciás harcos Pongor herceggel, Katsa még nem sejti, hogy élete fordulóponthoz ért.
Nem számít arra, hogy Pongor a barátja lesz.
Nem számít arra, hogy megtudja az igazságot a saját garabonciájáról – a legkevésbé pedig arra, hogy egy távoli földön lappangó, rettenetes titok közelébe kerül...
A garabonc Úrnő, ez a modern lányregény, újfajta módon mesél arról, hogyan válik egy kamaszlány minden szempontból önmaga urává, hogyan érik független és felelős nővé, miközben olyan lélegzetelállító szerelemről olvashatunk benne, amely kétségkívül felveszi a versenyt az Alkonyattal.

  


NyereményjátékA könyvben igen fontos szerepet kap a Tanács, ami titokban működik és segíti Katsát és társait, hogy segítsenek a bajba jutottakon, még ha ezzel szembe is szegülnek a király akaratával. A történelmünk során több titkos társaság működött, most ezeket kell megtalálnotok. Ehhez segítségetekre lesz minden állomáson egy-egy rövid leírás.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

08.13. CBooks0 Reviews:

Post Your Review