Calia Read - Elborulva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
kortárs New Adult realista WOW Kiadó
Calia Read - Elborulva

Calia Read - Elborulva

kortárs New Adult realista WOW Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A WOW Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Calia Read Unhinge - Elborulva című regénye, mely a Fairfax sorozat második kötete, de egyben önállóan is értelmezhető. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja a sötét titkokkal küzdő Victoria, fordulatokban bővelkedő, szívszorító mélységű történetét. 

2016. június 1-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: WOW Kiadó
ISBN: 9786158027069
Oldalszám: 360 oldal
Fordító: Dudás Éva

Fülszöveg:
Azt mondják, Victoriának hívnak.
Azt mondják, huszonhét éves vagyok.
Azt mondják, hat hónapja vagyok a Fairfaxben.
Azt mondják, a férjem meghalt, és nincs gyerekem.
De hát Wes szinte minden éjjel meglátogat,
és Evelynt egész nap a karomban tartom.
Azt mondják… azt mondják… azt mondják…
Én meg azt mondom, itt az ideje, hogy kibogozzam a múltamat
és kiderítsem az igazságot.
A nagy sikert aratott Szétcsúszva című regény szerzője, Calia Read ismét a Fairfax egyik lakójának történetét meséli el, a tőle megszokott, rejtélyekkel és feszültséggel teli módon. És a végén itt sem marad el a hihetetlen, mindenre magyarázatot adó fordulat.
Önálló regényként is olvasható.


http://konyvszerelem.hu/wow?product_id=69




Nyereményjáték


Dr. Calloway különleges terápiát alkalmaz Victoria esetében. Minden alkalommal három fényképet mutat neki, egyre gyorsabb tempóban váltakoztatva, melyek mindegyike a lány egy-egy életszakaszából származik. Így mostani játékunk során arra kérünk benneteket, bújjatok Victoria bőrébe.
Minden állomáson találtok egy animációt, mely folyamatosan három képet perget. Mind a három fotó egy-egy fontos életeseményt mutat be, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik mit jelképez, majd a megoldást beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ha mindegyik állomáson teljesítettétek a feladatot, akkor esélyetek nyílik megnyerni a WOW Kiadó által felajánlott könyv egy példányát. (Plusz pontért pedig látogassatok el a Blogturné Klub blogjára is, ahol szintén egy animáció vár rátok.)
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.






A turné állomásai

06/01 Deszy könyvajánlója
06/03 Dreamworld
06/05 Letehetetlen

0 Reviews:

Post Your Review