Tara Sue Me: Az alávetett - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erotikus Művelt Nép Kiadó Tara Sue Me
Tara Sue Me: Az alávetett

Tara Sue Me: Az alávetett

erotikus Művelt Nép Kiadó Tara Sue Me
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Művelt Nép Kiadó jóvoltából újabb erotikus romantikus sorozat kerül a magyar könyvesboltok polcaira. Nathaniel West és Abby King szenvedélyes, nem mindennapi romantikus kalandja kezdetét veszi az Alávetett sorozat első részében.
Kiadó: Művelt Nép
Fordító:Angster László
ISBN:9786155617133
Oldalszám:384 Műfaj:erotikus


Abby King a titkos fantáziájának él.

New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait. 

A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad. 

Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…
  NyereményjátékMennyire ismered az erotikus domináns-szubmisszív könyvek világát? Az alávetett turnén, most tesztelheted, ráadásul, ha helyesen válaszolsz mindegyik kérdésre, akkor esélyed van arra, hogy megnyerd Tara Sue Me: Az alávetett példányai egyikét.
Minden állomáson találsz majd egy kérdést a bejegyzések alján, és a megfejtést a rafflecopter megfelelő részébe kell beírnod.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

06.03. CBooks
06.09. Inasne Life
0 Reviews:

Post Your Review