Jennifer E. Smith: Ilyen a boldogság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó realista
Jennifer E. Smith: Ilyen a boldogság

Jennifer E. Smith: Ilyen a boldogság

2016 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Jennifer E. Smith egy édes ráadással lepte meg a Milyen is a boldogság regényébe beleszerelmesedő olvasóit. Egy hosszabb novella erejéig ismét betekintést nyújt Graham Larkin és az ő Ellie-je életébe, hogy megtudjuk, hogyan is fest az ő boldogságuk...

Kiadó: Maxim
Fordító: Komáromy Zsófia
ISBN: 9789632617527
Oldalszám: 120
Műfaj: ifjúsági

Ellie O’Neill és Graham Larkin azonnal egymásba szerettek, amikor egy elírt e-mail cím váratlanul összehozta őket. Már több mint egy év eltelt azóta, hogy elbúcsúztak egymástól. Akkor megígérték, hogy írnak egymásnak, de a levélváltások egyre ritkábbak lettek, végül teljesen elmaradtak. Ellie elsős az egyetemen, és úgy érzi, tovább kellene lépnie, és maga mögött hagynia a múltat. Graham pedig azzal próbálja elterelni a figyelmét, hogy film- és reklámszerepeket vállal. Egy nap azonban Graham New Yorkba érkezik. Ellie-ben megelevenednek a régi szép emlékek, de fél, hogy az érzései nem találnak viszonzásra. Ennek ellenére barátnőivel elmennek a fiú filmpremierjére. És amikor Ellie és Graham újra szemtől szemben állnak, fellobbanhat-e újra a láng? Vajon túl tudnak lépni a több hónapnyi hallgatáson és a fájdalmas érzéseken, és megtalálják a boldog végzetüket?
http://www.olvas.hu/termekek/mx1015-ilyen-a-boldogsag

Nyereményjáték

Ellie-t és Grahamet a véletlen, pontosabban egy elírt email címre küldött üzenet hozta össze, ezért mostani játékunkban a leveleknek jutott a főszerep. A blogturné minden állomásán egy-egy híres ember szerelmes leveléből találtok egy idézetet. A ti feladatotok, hogy kitaláljátok, azokkal a szavakkal ki öntötte írásba gyengéd érzelmeit. Ha ügyesek vagytok, s Fortuna is mellétek szegődik, megnyerhetitek a regény három példányának egyikét.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

06.01. - Angelika blogja
06.03. - Always Love a Wild Book
06.05. - Deszy könyvajánlója
06.07. - Kelly & Lupi olvas
06.09. - CBooks
06.11. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review