Rachel Hawkins: School Spirits - Kísértetsuli - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Hex Hall ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó misztikus Rachel Hawkins Urban Fantasy YA Young Adult
Rachel Hawkins: School Spirits - Kísértetsuli

Rachel Hawkins: School Spirits - Kísértetsuli

Hex Hall ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó misztikus Rachel Hawkins Urban Fantasy YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Rachel Hawkins School Spirits - Kísértetsuli című regénye, mely a Hex Hall sorozat spin offja. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja Izzy Brannick varázslatos, humorban és romantikában bővelkedő történetét.

2016. június 26-tól minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633996324
Oldalszám: 248 oldal
Fordító: Acsai Roland

Fülszöveg:
Soha ne húzz ujjat a természetfelettivel!
A tizenöt éves Izzy Brannick-et arra nevelték, hogy szörnyekkel küzdjön. Családja évszázadok óta a varázslények üldözésének szentelte életét. De amikor Izzy nővére egy akció során nyom nélkül eltűnik, anyjuk úgy dönt, ideje egy kicsit pihenni. Új városba költöznek, ahol az iskolában furcsa dolgok történnek. Hogy rátermettségét bebizonyíthassa, Izzynek kell felgöngyölítenie a könnyűnek tűnő ügyet. De egy átlagos tinédzser bőrébe bújni nehezebb, mint amilyennek hiszi. A magányos és kemény lány tapasztalatlan a barátságok terén, és akkor még nem is beszéltünk a szerelmi ügyekről… Vajon képes annyira megbízni új barátaiban, hogy elfogadja segítségüket, mielőtt még több embernek baja esik?
Rachel Hawkins regénye ismét hozza a Hex Hall-sorozattól megszokott fanyar humort és bájt.
Készülj fel még több titokra, varázslatra és románcra.


http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/rachel-hawkins-school-spirit-kisertetsuli-hex-hall-spin-off-7134




Nyereményjáték


Mostani játékunk során a tükröké lesz a főszerep.
Minden állomáson találtok egy képet, rajta egy közismert varázstükörrel, nektek pedig ki kell találnotok, ki a mágikus tárgy eredeti tulajdonosa (!). Ha ez megvan, a megfejtést (az illető nevét) írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába, és amennyiben minden állomáson teljesítettétek a feladatot, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott School Spirits - Kísértetsuli c. regény egy példányát.

Figyelem! A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Továbbá a kiadó csak magyarországi címre postáz.



A turné állomásai

06/26 Deszy könyvajánlója
06/28 Sorok Között
06/30 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review