Donna MacMeans: Nászéjszaka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Donna MacMeans General Press történelmi romantikus
Donna MacMeans: Nászéjszaka

Donna MacMeans: Nászéjszaka

Donna MacMeans General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Donna MacMeans írónő újabb történelmi romantikus története jelenik meg a napokban a General Press Kiadó gondozásában. Az amerikai örökösnő Francesca és az angol herceg William izgalmas, szórakoztató története bennetek is elvarázsol!

Június 23. és július 1. között a Blogturné Klub bloggeri kétnaponta jelentkeznek értékelésekkel, érdekességekkel és játékkal a Nászéjszaka című könyv turnéja keretén belül!

Kiadó: General Press
Fordító: Danyi Andrea
ISBN: 9789636438739
Terjedelem: 336 oldal

Szenvedélyes regény az újgazdag amerikai örökösnőről és a konzervatív angol hercegről.

Francesca a tizenkilencedik századi Amerika egyik leggazdagabb családjának örököse, de nehezen viseli az ezzel járó kötöttségeket: úgy érzi, az illemszabályok gúzsba kötik az életét. Ráadásul gyerekkora óta irtózik a tömegtől, és arról ábrándozik, hogy csendesen él választottja, egy hétköznapi ügyvéd oldalán. Törtető anyja azonban a vagyon mellé címet is akar szerezni a családnak, ezért egy elszegényedett angol herceget szemel ki a lánya jövendőbelijének. Nem elég, hogy szegény Francescát elszakítják a szerelmétől, még a rideg Angliába is el kell költöznie. Arra azonban végképp nem számít, hogy a nászéjszakáját olvasással fogja tölteni. Újdonsült férjét ugyanis a szerelemnél láthatólag jobban érdekli, hogy neje alaposan megismerje leendő családja történetét és az angol etikettet. Szerencsére a családfán kívül más olvasnivalót is talál: egy kurtizán naplója kerül a kezébe, amelyből megtanulhatja, hogyan csavarhatja el a szigorú herceg fejét.


Donna MacMeans szenvedélyes és egyben szellemes regényének szereplői, az újgazdag amerikai örökösnő és a konzervatív angol herceg első ránézésre nem is különbözhetnének jobban egymástól. Minél több időt töltenek azonban együtt, annál inkább rájönnek, hogy közelebb állnak egymáshoz, mint először gondolták.

  


Nyereményjáték



Mennyire ismered a történelmi romantikus regények öltözékeit? Válaszolj helyesen a bejegyzéseknél feltett kérdésekre és nyerd meg a 3 Donna MacMeans: Nászéjszaka példányok egyikét.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review