Jamie McGuire: Varázslatos szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jamie McGuire Maxim Kiadó romantikus
Jamie McGuire: Varázslatos szerelem

Jamie McGuire: Varázslatos szerelem

Jamie McGuire Maxim Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó jóvoltából megjelenik a Véletlen szerelem trilógia harmadik, befejező kötete Varázslatos szerelem címmel!
Erin és Weston különböző fősulira mennek, vajon túléli a szerelmük ezt a változást? Erin vér szerinti szülei aggódnak érte,  esetleg örökre elveszítik a lányt?  A két fiatal szerelmi története a végéhez érkezett, most végre választ kapunk a kérdéseinkre.
Ha te is kíváncsi vagy, tarts velünk a hat állomásos blogturnén a játék során megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában!

Kiadó: Maxim kiadó
Fordító: Béresi Csilla
Megjelenés: 2016. június 09.
Műfaj: romantikus

Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik…

Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában.

Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minden maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.
Nyereményjáték

Erin és Weston immár főiskolára mennek, mostani játékban ehhez kapcsolódó feladatotok lesz, méghozzá címer alapján kitalálni melyik amerikai felsőoktatási intézmény emblémáját látjátok. Mivel ez nem egy könnyű feladat, segítségül láthatjátok nevének első betűjét és az alapításának éve alapján könnyebb beazonosítani őket.
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review