Jessica Knoll: Szerencse lánya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jessica Knoll krimi Libri realista thriller
Jessica Knoll: Szerencse lánya

Jessica Knoll: Szerencse lánya

Jessica Knoll krimi Libri realista thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

2015 legsikeresebb első regénye, mely immár 27 országban vált bestsellerré, a Libri Könyvkiadó gondozásában hazánkba is megérkezett. A Blogturné Klub három bloggere eredt Jessica Knoll: Szerencse lánya c. könyve sikerének nyomába. Tartsatok velünk, s ha részt vesztek játékunkon, a kiadó jóvoltából megnyerhetitek a könyv egy példányát.

Jessica Knoll: Szerencse lánya
Kiadó: Libri Könyvkiadó
ISBN: 9789633109953
Fordította: Komáromy Rudolf
Oldalszám: 432 oldal


Megláttam, milyen oltalmat nyújt a siker, a sikert pedig a mobiltelefonos beszélgetés végén található beosztott megfenyegetése, a nagyvárost terrorizáló drága körömcipő definiálja, az emberek egyszerűen akkor állnak félre az utunkból, ha úgy tűnik, hogy nekünk fontosabb helyekre kell igyekeznünk, mint nekik… Úgy döntöttem, hogy csak ezt kell elérnem, és soha többé senki sem bánthat.
Jessica Knoll vezető szerkesztő volt a Cosmopolitan magazinnál. Jelenleg New Yorkban él férjével, és második regényén dolgozik. A szerencse lányából Reese Witherspoon forgat filmet.
2015 legsikeresebb első regénye, már 27 országban bestseller!
A huszonéves TifAni FaNelli a kiváltságosok életét éli. Egy körülrajongott női magazin megbecsült munkatársa, aki a drága ékszerek és márkás ruhaköltemények mellé még egy sármos és jó pedigréjű vőlegénnyel is rendelkezik. Mindazt elérte, ami másoknak csak álom.
DE A TÖKÉLETESSÉG LÁTSZATA VALÓJÁBAN ÁLCA!
Ani múltja kimondhatatlan titkot rejt. Tizennégy évvel ezelőtt a Bradley középiskolában borzalmas dolgok történtek. Meggyalázták, meghurcolták, kinevették. A kis Ani aznap megsemmisült. Az erős TifAni lépett a helyébe, aki mindent meg akar kapni az élettől…
A szerencse forgandó; a bűnösökből is lehet áldozat. A bosszú lehetősége TifAnié; vajon leveszi az álarcot, vagy örökre bezárja magát a múlt börtönébe?
Nyereményjáték


A Szerencse lánya hatalmas sikert aratott a könyvpiacon, melyre a filmes ipar is felfigyelt. A regény adaptációs jogait Reese Witherspoon vásárolta meg. A színésznő szintén több ízben szerepelt olyan filmekben, melyek alapját egy híres regény adta. Játékunkban minden állomáson rövid ismertetőt találtok egy-egy olyan adaptációról, melyben Reese Witherspoon is szerepelt. A feladatotok, hogy a helyes megfejtést (a könyv címét) a Rafflecopter megfelelő sorába írjátok!

Figyelem! A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik minden állomáson helyesen válaszolnak. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy üzenetünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz. Jó játékot kívánunk!

a Rafflecopter giveawayA turné állomásai

06.06. - Szembetűnő
06.08. - Zakkant olvas
06.10. - Letehetetlen

0 Reviews:

Post Your Review