Varga Bálint - Amit végleg kitörölnél - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 ifjúsági Kolibri Kiadó Varga Bálint
Varga Bálint - Amit végleg kitörölnél

Varga Bálint - Amit végleg kitörölnél

2016 ifjúsági Kolibri Kiadó Varga Bálint
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Újabb eltűnés, újabb balhék, ráadásul főhőseink újra menekülni kényszerülnek… De vajon hogyan és miért kerülnek megint zűrbe a Váltságdíj nélkül fiataljai? Az előző kötetben megismert Zsófi, Doma, Max és Zoli hiába tért vissza az emlékezetes emberrablás óta a megszokott környezetében a balhék nem kerülik el őket. Ezúttal Zoli és Zsófi kerül főszerepbe, és a csapatnak is ketté kell válnia.

A Blogturné Klub 3 bloggere újra elkísérte a 4 kamaszt, hogy együtt oldjuk meg velük ezt a kontinenseken is átívelő rejtélyes ügyet. Ha te is velünk nyomozol egy kicsit, akkor a turné végén esélyed lesz megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.



Kiadó: Kolibri Kiadó
Oldalszám: 476
Műfaj: ifjúsági regény

A Váltságdíj nélkül című kötetből már jól ismert négy fiatal, Doma, Max, Zoli és Zsófi élete egy nap fenekestül felfordul. Zolit összeverve találják a lakásán. A brókerbotrány károsultjaitól tíz napot kap, hogy előteremtsen száztízmilliót. Zoli és Max elindul, hogy felkutassa Zoli apját. Zsófi nyomtalanul felszívódik, Doma a lány keresésére indul. Hová tűnt Zsófi, és hol bujkál Zoli apja? Vajon sikerül a fiúknak mindenkit megtalálni? És honnan lesz nekik száztízmilliójuk?!
  




Nyereményjáték

A történet fiú szereplőinek életében fontos szerepet kap a pizza. A nagy beszélgetések, és a tervek egy-egy pizzásdoboz felett születnek, és bizony ennél több is van az olaszok kedvenc tésztája mögött. Persze azt nem áruljuk el, hogy mi, de a könyvben fontos lesz ;) A ti feladatok az lesz, hogy a 3 bloggernél felismerjétek néhány hozzávalóból a pizza neveket. Tudjátok, amiben sonka, gomba, kukorica van azt a legtöbb étlapon Songoku néven említik.

Ha jó vagy a pizzákban, akkor a turné végén neked is lehetőséged lesz megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét. Pizzázásra fel!
 Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06.12. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review