On Sai - Szürke szobák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó On Sai sci-fi
On Sai - Szürke szobák

On Sai - Szürke szobák

Könyvmolyképző Kiadó On Sai sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Scarék végre visszatérnek, újra irány az űr! A Blogturné Klub bloggerei sem restek, elindulnak az újabb kalandra, június 10-től három állomáson keresztül követjük főhőseinket a szivárgó sötétség és a szivárgó világosság közepette! És ha Ti sem ijedtek meg, a könyv egyik példányát meg is nyerhetitek.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633997956
Oldalszám: 120 oldal

Fülszöveg:
Soha ne add fel!
Scar a szexvizsgán kitartott az elvei mellett. Ám mindennek ára van, cserébe a
titkosszolgálat félelmetes börtönébe kerül. A hatalmas csarnokban nincsenek őrök, minden automatizált, de négyszáz keménykötésű rabbal van összezárva. Vajon elég erős a túléléshez?
Rossz döntést hozott? Hol van Isten, amikor olyan közeli a Gonosz?
Vagy pontosan ott van, ahol lennie kell?
Késes, a festett szemű arénaharcos, a börtön öntörvényű magányos farkasa minden lépését figyeli. Miért köt bele Scarba újra és újra? Mi ez a különös kapcsolat kettejük között?
Szivárog a sötétség, de szivárog a világosság is, míg kettejük párharca folyik. Ha minden elveszett, és nincs kiút a reménytelenségből, akkor is elég az emberben lobogó fény?
A kisregény a Szivárgó sötétség 2. kötete, a Lucy után játszódik. Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7451_szurke_szobak-20160609_140551.pdf http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/on-sai-szurke-szobak-szivargo-sotetseg-sorozat-25-7451




Nyereményjáték


Mostani játékunkban a matematika különlegességeinek világába invitálunk titeket.
No, nem kell megijedni, nem fog fájni!
A blogturné minden állomásán találtok egy nyomot, ami valamilyen híres matematikai azonosságra, sorozatra vagy más érdekességre utal.
A Ti feladatotok kitalálni, melyikre! ;)
Ha ügyesen játszotok, Tiétek lehet a könyv egyik példánya.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

06/11 Dreamworld
06/15 Deszy könyvajánlója
06/19 Bibliotheca Fummie

0 Reviews:

Post Your Review