Jennifer L. Armentrout: Be With Me - Légy mellettem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Jennifer L. Armentrout: Be With Me - Légy mellettem

Jennifer L. Armentrout: Be With Me - Légy mellettem

Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelenik meg a Be with Me - Légy mellettem, ami a hazánkban is közkedvelt írónő, Jennifer L. Armentrout már ismer Várok rád sorozatának második kötete.
Mostani turné alkalmával hat blogger teszi közzé bejegyzését és emellett számos mást ismerhettek meg a könyvvel kapcsolatban.

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Császár László
Megjelenés: 2016.
Műfaj: romantikus

Vajon Teresának és Jase-nek megadatik a lehetőség, hogy egymáséi legyenek, vagy az élet közbeszól?


Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerül meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, őszinte szerelem.


Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen, mint Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.


Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…




Nyereményjáték


Sokan szeretjük Jennifer L. Armentrout könyveit, de vajon mennyire ismerjük karaktereit? - A mostani játékban rövid karakterleírásokat olvashattok, természetesen a leírás mellett egy jellegzetesség is segíti a beazonosítást. A karakter nevén kívül a sorozat címére leszünk kíváncsiak.
A helyesen válaszolók között 3 db nyereménykönyvet sorsolunk ki.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

05.28 CBooks
05.30 Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review