Abbi Glines - A sorsom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Abbi Glines Dream Válogatás Young Adult
Abbi Glines - A sorsom

Abbi Glines - A sorsom

Abbi Glines Dream Válogatás Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Visszatért Dank és Paige, Abbi Glines pedig újra rabul ejti az olvasót! A Maxim Kiadónál április végén jelent meg az Existence trilógia második része A sorsom címmel. Az izgalmas és lehengerlő regénnyel a Blogturné Klub öt bloggere ismertet meg.
Tarts velünk, és ha ügyes vagy, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában!

Abbi Glines - A sorsom
Kiadta: Maxim Kiadó
Megjelent: 2016 április
Oldalszám: 288
Fordította: Komáromy Zsófia

Pagan Moore élete semmiben sem hasonlít egy átlagos diáklány mindennapjaihoz. Ugyanis lelkeket lát, és a pasija, Dank maga a Halál. Miután a lány megmentette szerelmét attól, hogy az örökkévalóságig a Pokolban ragadjon, azt hitte, a dolgok végre visszatérnek a normális kerékvágásba. De nagyot tévedett…
Egy napon a női szívek megdobbantója, az iskola jóképű hátvédje, Leif Montgomery eltűnik. Amíg a városban mindenki beleőrül az aggodalomba, Pagan egészen más miatt lesz egyre idegesebb. Nem ok nélkül aggódik, ugyanis rájön, hogy Leif nem egy átlagos tinédzser, még csak nem is ember. Neki nincsen lelke.
Leif sötét titka súlyos következményekkel jár Pagan és Dank számára. A lány lelkét ugyanis már születésekor megjelölték, pontosabban odaígérték Leifnek. Pagan lelkének megmentése nem lesz könnyű, de Dank bármire hajlandó szerelméért. Akár meg is tagadja a Mennyet azért, hogy vele maradhasson. Így, ha most a Pokol akar belőle egy darabot, az sem jelenthet problémát…






Nyereményjáték

A regény szerzője, Abbi Glines igazi sikergyáros, akinek már számos könyve jelent meg. A játék során a regényei eredeti, vagy magyar borítóiból találtok egy részletet. A rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be, hogy az adott kép melyik regényhez tartozik. A kiadó jóvoltából 3 könyvet sorsolunk!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül tud postázni. A győztest e-mailben értesítjük, ha 72 órán belül nem válaszol a levélre, újra kell sorsolnunk.



További állomások:

05.06. - Deszy Könyvajánlója
05.08. - CB olvas
05.10. - Kelly
05.12. - Media-Addict.hu
05.14. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review