Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Arany Pöttyös felnőtt Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

2016 Arany Pöttyös felnőtt Könyvmolyképző Kiadó történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat…

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Hetesy Szilvia
ISBN: 9789633996157
Oldalszám: 416
Műfaj: történelmi romantikus

Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély.
Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt, ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek. Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától.
A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden számára kedves dolgot kockára téve megfogadja, hogy leckét ad jólneveltségből a zabolátlan szépségnek.
Julianának azonban más tervei vannak: csak két hetet akar, hogy bebizonyítsa, még egy rendíthetetlen nyugalmú herceg is a mindent elsöprő szenvedély rabjává válhat.

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/sarah-maclean-tizenegy-botrany-egy-herceg-meghoditasahoz-ket-het-a-csabitasra-7233
Nyereményjáték

A regény hősnője, Juliana Fiori kisasszony édesapja lévén félig talján, s bár már jó fél esztendeje Londonban tartózkodik, beszédét olykor - olykor bizony még mindig színesítik olasz kifejezések. Mi is ellestünk tőle néhányat. Vajon ki tudjátok találni, mit jelentenek ezek az olasz kifejezések?

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné állomásai

05.16. - Angelika blogja
05.18. - Deszy könyvajánlója
05.20. - MFKata gondolatai
05.22. - Kristina blogja
05.26. - Insane Life
05.27. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review