Kalapos Éva: DAC 3-5. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
DAC Kalapos Éva Magyar szerző Manó Könyvek Menő Könyvek realista YA
Kalapos Éva: DAC 3-5.

Kalapos Éva: DAC 3-5.

DAC Kalapos Éva Magyar szerző Manó Könyvek Menő Könyvek realista YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Egy feledhetetlen DAC blogturnéra invitál a Blogturné Klub négy bloggere! Ismerj meg három DAC kötetet, emellett pedig az e-könyvben kapható DAC-novellákról is olvashatsz véleményt.

Ismerd meg Kalapos Éva realista regényeit, amiben kendőzetlenül olvashatsz a fiatalokat érintő problémákról, és az ő életükről!

Tarts velünk, és ha ügyes vagy, megnyerheted az egy nyereménykönyvet is!

Kalapos Éva - DAC
Kiadta: Menő Könyvek
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 228
A sorozat ötödik részében Flóra és barátai életük egyik legnagyobb kihívásával szembesülnek, ami alapjaiban rengeti meg az eddig se eseménytelen, de azért nyugodt gimis világukat. A probléma középpontjában Ági és Ákos áll, de miközben Flóráék minden erejükkel próbálnak segíteni nekik, Ginny is egyre különösebben kezd viselkedni. Eközben pedig közeledik az utolsó tanév, a nyelv – vizsgák, a szalagavató, és hőseink hirtelen ijesztően közel kerülnek az olyan távolinak hitt jövőhöz tarts velünk, nevess, sírj, töprengj és keresd a megoldásokat a D.A.C. jól ismert csapatával.


Nyereményjáték:


A regény hősnője, Flóra még mindig imádja a filmeket – mi pedig ezért is imádjuk őt. Az ötödik kötetben is megmaradt a csodás rendszer, miszerint minden fejezetcím egy film címe is egyben.

A mostani játékunk során az adott filmből találtok egy képet, és a film címét kell beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül tud postázni. A győztest e-mailben értesítjük, ha 72 órán belül nem válaszol a levélre, újra kell sorsolnunk.


További állomások


05.01. - Kelly és  Lupi olvas - DAC 3
05.03. - Media-Addict.hu - novellák
05.05. - Deszy könyvajánlója - DAC 4
05.07. - Zakkant olvas - novellák
05.09. - Media-Addict.hu - DAC 5.
05.11. - Kelly és Lupi olvas - novellák
05.13. - Zakkant olvas - DAC 5.
05.15. - Deszy könyvajánlója - novellák

0 Reviews:

Post Your Review